Mar 10, 2014

F.R.I.E.N.D















Hadi Hakim and Shahir, wehh aku tengah cuti ni, korang tak cuti ke ? Emm aku rasa ni first time aku cuti tanpa korang. Biasa Hadi ada, kalau tak Hakim ada. Rindu gila doe kat korang. Bila tengok gambar kita berempat lagi lah tambah tambah rindu dia. Haha tapelah tade rezeki nak jumpa korang cuti ni. Next time aku cuti korang mesti ada tau. Banyak cerita ni. haha kbye salam rindu untuk korang semua