Oct 7, 2012

examination

asalammualaikum and good morning. okay bangun pagi terus updated blog. tak tahu mimpi ape aku ni kan. biasa payah jea nak updated. haa now exam week sedang berlangsung. ceh wahh ayat. aha so study study study. memang tension sikit sebab last minute baru nak baca semua kan.ha tapi at least ade effort nak exam pun dah okay tau senanya. kalau ikut perangai lama tuh. mampus lah memang ta jadi ape. ha haha err okay ade permintaan ni senanya. na mintak awak awak semua stalk blog ni, doa kan kite bole. okay thanks. dah tahu dah mesti boleh, alah awak semua kan baik. muahh muahh. haha jap, to budak budak PMR, wish you luck okay guys. buat elok elok :D peace yoo

Oct 1, 2012

new crush

new crush new crush new crush. cehh wahh malu lah nak cakp okay tutup muka :D melting doe tengok die sumpah. tapi...die tinggi sikit dari kite. alaaa susah nak usha gini. nanti nak usha kene pandang atas. haha okay mintak mintak jumpa die lagi esok kan. haishhh ta kusyuk jawab exam tadi. temenung je. haa duduk dekat u cafe kan then tibe tibe terserempak dengan die. tenung mata die lama lama die, last last kite yang kalah. aduhh malu je. haha tapi next time kalau teserempak lagi dah tade tenung tenung mata dah. datang tanya nama and number hp. okay tapii lagi ..... member kite cakap die dah ade boyfriend. alahhh mintak mintak die silap. tapi if die ade. ta kesah lah. berkawan pun dah cukup kan.