Sep 14, 2012

Mimpi indah

bangun dari tidur, termenung,rasa macam ada yang tak kena. ingat ingat balik. ohh mimpi dia. termenung lagi , tanya dalam hati. dia dekat mane sekarang ? dia sehad tak ? and dia ingat aku lagi tak ? hmm aku mimpi die dengan aku sekarang.jalan jalan dengan family aku, mama dengan ayah layan dia dengan baik. mama suka tengok kami macam biasa,gurau garau, gaduh gaduh. ade je yang ta kene. hm rindu nak macam tuh lagi sebenarnya. dia ta pernah buat aku bosan dengan dia. aku ingat janji dia dengan aku. and aku rasa janji tuh tak pernah aku lupa even aku pernah hancur kan hati dia dulu. okay aku ta cukup nafas na terus kan lagi. biarlah ape yang jadi dulu aku simpan jadi sebahagian kisah dalam hidup aku. tuhan, jagakan dia untuk aku. aku tak kesah kalau dia datang dalam mimpi aku lagi.