Sep 20, 2012

kem 3 hari 2 malam

Asalamualaikum semua. hye stalker hye smoker. entry hari ni actualy nak update pasal pasal kem yang aku join pada 7.8 and 9 hari tuh.diadakan di Melaka. seriously best memang tabole nak cakap ape. macam macam aktiviti kot, flying fox, orientering, abseiling, kayaking and banyak lagi. tapi setiap kali kem mesti ade kelemahan die. dah biasa dah. alah lagi pun tade pun perfect kat dunia ni kan. ha okay ni gambar masa kem hari tuh













nampak gempak kan. haha totaly kem ni okay lah. tade teruk sangat. banyak activiti yang gile gempak. haa lastly nak doa mintak mintak ujian rekreasi tahap 1 ni lulus kan. haa amin. okay dah