Sep 20, 2012

kem 3 hari 2 malam

Asalamualaikum semua. hye stalker hye smoker. entry hari ni actualy nak update pasal pasal kem yang aku join pada 7.8 and 9 hari tuh.diadakan di Melaka. seriously best memang tabole nak cakap ape. macam macam aktiviti kot, flying fox, orientering, abseiling, kayaking and banyak lagi. tapi setiap kali kem mesti ade kelemahan die. dah biasa dah. alah lagi pun tade pun perfect kat dunia ni kan. ha okay ni gambar masa kem hari tuh













nampak gempak kan. haha totaly kem ni okay lah. tade teruk sangat. banyak activiti yang gile gempak. haa lastly nak doa mintak mintak ujian rekreasi tahap 1 ni lulus kan. haa amin. okay dah

Sep 18, 2012

heart saying

I heard someone whisper your name, but when I turned around to see who it was, I was alone. Then I realized that it was my heart telling me that I miss you. hm its hard to forget you. i still remember the first time we meet. Sorry for my mistake to you. dear i need you now.

Sep 14, 2012

Mimpi indah

bangun dari tidur, termenung,rasa macam ada yang tak kena. ingat ingat balik. ohh mimpi dia. termenung lagi , tanya dalam hati. dia dekat mane sekarang ? dia sehad tak ? and dia ingat aku lagi tak ? hmm aku mimpi die dengan aku sekarang.jalan jalan dengan family aku, mama dengan ayah layan dia dengan baik. mama suka tengok kami macam biasa,gurau garau, gaduh gaduh. ade je yang ta kene. hm rindu nak macam tuh lagi sebenarnya. dia ta pernah buat aku bosan dengan dia. aku ingat janji dia dengan aku. and aku rasa janji tuh tak pernah aku lupa even aku pernah hancur kan hati dia dulu. okay aku ta cukup nafas na terus kan lagi. biarlah ape yang jadi dulu aku simpan jadi sebahagian kisah dalam hidup aku. tuhan, jagakan dia untuk aku. aku tak kesah kalau dia datang dalam mimpi aku lagi.

Sep 13, 2012

Estrella - Ternyata


Liyana Fizi I Love You :D

Sep 11, 2012

stay

Well it's good to hear your voice I hope your doing fine And if you ever wonder, I'm lonely here tonight Lost here in this moment and time keeps slipping by And if I could have just one wish I'd have you by my side
oh I miss you, oh I need you :(
And I love you more than I did before And if today I don't see your face Nothing's changed, no one can take your place It gets harder everyday Say you love me more than you did before And I'm sorry it's this way But I'm coming home, I'll be coming home And if you ask me I will stay, I will stay Well I try to live without you The tears fall from my eyes I'm alone and I feel empty God I'm torn apart inside I look up at the stars Hoping your doing the same Somehow I feel closer and I can hear you say
oh I miss you oh i need you
I never wanna lose you And if I had to I would choose you So stay, please always stay You're the one that I hold onto Cause my heart would stop without you