Aug 20, 2012

I YEAR

Asalmualaikum.

Single, okay single best sebab tade orang kongkong kite tapi single akan jadi sial bile tade orang care pasal kite. am i right ? but sial sial pun, aku dah setahun single. so aku dah terbiasa dengan semua ni. ape yang aku na buat tade orang akan amek tahu. tade orang care langsung. setiap hari takan ade orang yang akan say good morning good night i love you or whatever. tade okay. tade langsung. i mean orang yang betul betul istimewa untuk aku. orang yang akan ade ta kira bila aku susah or senang. hati aku empty sekarang. dah hilang semua semangat yang ade dulu. Belum ade lagi perempuan yang bole balik kan Qayyum yang dulu. belum ade lagi. kadang kadang aku duduk sorang sorang, aku tertanya mana sebenarnya future wife or jodoh aku. adakah aku kenal die ? ntah ntah die dekat je dengan aku kan okay sbenarnya tak perlu pun fikir tu semua sebab bila sampai masa nanti, adelah kan :D tapi aku takot ta sempat untuk aku sayang kan seseorang. bile bile masa je kite akan pergi kan cuma kite semua tak tahu bile. to my future wife hope you find babe. i dont know how the story when we meet but i want it be the most beautiful love story in our life. I Love You Sayang.

First time raya without a person I called Sayang.