Aug 22, 2012

nothing

Asalamualaikum stalker :D sehad ? raya macam mane ? ada okay ka ? haha actualy tak tahu entry hari ni pasal ape. tade idea sebenarnya nak update tapi dah tak tahu nak buat ape da malam malam ni. semua dah tidur. haa main game semua dah habs tinggal download game baru je ni. ehh haha kite noob.haha okay ta skin baru ni. okay kan ? simple je tengok. alahh tapaya lah nak serabut serabut macam dulu dulu kan. now da dekat rumah. memang lega bila sampai rumah. tade bising bising. masuk rumah terus masuk bilik, tade cakap banyak. penat sangat beraya. tapi ta best nya duit raya macam haram. nak jejak RM200 pun menangis. kalau dulu senang je. haishh kesian kan. okay tape paham umur meningkat duit raya pun menurun. ta kesah pun sebenarnya. tapi macam ta best ta dapat duit raya. haha okay esok Rabu. so ape plan korang ? tak tahu lah hakim, hadi semua dah balik belum ni. nak lepak dengan die ni sebenarnya. rindu gile dekat dorang. haa raya raya letak tepi dulu, sebab lepas tuh bole raya pe. kan raya kite sebulan. ehh lupa cuti seminggu je. sob sob sob. baik taya bagi cuti seminggu je. ape sia MSU. haha okay dah korang korang korang. aku chaw dulu next time aku update lagi. pape roger :D