Aug 26, 2012


asalamualaikum semua :D
selamat hari raya too, ehh boleh ea wish lagi. haha chill la raya kan sebulan. hoho so macam mane perjalanan hari raya korang. okay ? seronok ? $$ banyak ? haha wa watlek je sebab tahun ni duit raya macam haram jadah kan. haha raya tahun ni tak meriah sangat macam tahun sebelum ni, tapi seronok tetap ade. kan kan.ha kire kire aku dah dekat 30 rumah jugak aku raya tak kire dengan family ke kawan aku plus plus je semua. ha paling seronok bile beraya beramai ramai macam semalam, 8 biji kereta semua sekali. ramai kan, then tahu lah riuh die macam mane kan. haha seriously best. jap aku tunjuk gambar










dengan baju melayu penuh segala kan. haha cool je rasa badan semalam. ramai kan. okay guys korang memang happening. sumpah ta tipu. thats why wa selesa cmpur dengan lu orang tahu. ha dala buat muka ta malu, aku sorang je bukan ex smk pelangi indah. haha eleh watlek dah. sape kecah wa pecah. ehh tergengster pulak. haha okay tu je untuk entry kali ni. KQ

Aug 22, 2012

nothing

Asalamualaikum stalker :D sehad ? raya macam mane ? ada okay ka ? haha actualy tak tahu entry hari ni pasal ape. tade idea sebenarnya nak update tapi dah tak tahu nak buat ape da malam malam ni. semua dah tidur. haa main game semua dah habs tinggal download game baru je ni. ehh haha kite noob.haha okay ta skin baru ni. okay kan ? simple je tengok. alahh tapaya lah nak serabut serabut macam dulu dulu kan. now da dekat rumah. memang lega bila sampai rumah. tade bising bising. masuk rumah terus masuk bilik, tade cakap banyak. penat sangat beraya. tapi ta best nya duit raya macam haram. nak jejak RM200 pun menangis. kalau dulu senang je. haishh kesian kan. okay tape paham umur meningkat duit raya pun menurun. ta kesah pun sebenarnya. tapi macam ta best ta dapat duit raya. haha okay esok Rabu. so ape plan korang ? tak tahu lah hakim, hadi semua dah balik belum ni. nak lepak dengan die ni sebenarnya. rindu gile dekat dorang. haa raya raya letak tepi dulu, sebab lepas tuh bole raya pe. kan raya kite sebulan. ehh lupa cuti seminggu je. sob sob sob. baik taya bagi cuti seminggu je. ape sia MSU. haha okay dah korang korang korang. aku chaw dulu next time aku update lagi. pape roger :D

Aug 20, 2012

NAK MINTAK MAAF


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.
MOHD KHAIRUL QAYYUM INGIN MEMOHON AMPUN DAN MAAF KEPADA SEMUA KAWAN KAWANNYA KALAU KALAU DIE ADE TERKASAR TERSILAP TERBOHONG TERMAKI TERSIAL OR TERANOYING KAN. SO MAAF KAN LAH DIA. DIA CUMA INSAN BIASA YANG SENTIASA MELAKU KAN KESALAHAN. OKAY
HAPPY EID GUYS. MAY GOD BLESS YOU
ASALAMUALAIKUM

I YEAR

Asalmualaikum.

Single, okay single best sebab tade orang kongkong kite tapi single akan jadi sial bile tade orang care pasal kite. am i right ? but sial sial pun, aku dah setahun single. so aku dah terbiasa dengan semua ni. ape yang aku na buat tade orang akan amek tahu. tade orang care langsung. setiap hari takan ade orang yang akan say good morning good night i love you or whatever. tade okay. tade langsung. i mean orang yang betul betul istimewa untuk aku. orang yang akan ade ta kira bila aku susah or senang. hati aku empty sekarang. dah hilang semua semangat yang ade dulu. Belum ade lagi perempuan yang bole balik kan Qayyum yang dulu. belum ade lagi. kadang kadang aku duduk sorang sorang, aku tertanya mana sebenarnya future wife or jodoh aku. adakah aku kenal die ? ntah ntah die dekat je dengan aku kan okay sbenarnya tak perlu pun fikir tu semua sebab bila sampai masa nanti, adelah kan :D tapi aku takot ta sempat untuk aku sayang kan seseorang. bile bile masa je kite akan pergi kan cuma kite semua tak tahu bile. to my future wife hope you find babe. i dont know how the story when we meet but i want it be the most beautiful love story in our life. I Love You Sayang.

First time raya without a person I called Sayang.