Jun 28, 2012

blogger blogger :D

asalamualaikum dan selamat petang semua. hye staker. ops ade kea yang nak stalk blog nih lagi kan. haha dah 3 tahun blog ni wujud. blog ni lah tempat yang kadang kadang aku lepas kan geram aku, cerita pasal rasa aku, cerita pasal hidup aku. thanks blogerring. blog ni pun dah berhabuk sangat. dah lama sangat ta update. kalau update pun sebulan sekali jea.bila previous balik semua post post dalam blog nih. okay aku tahu aku lalui macam macam ujian dalam hidup nih. and sedar tak sedar. life aku dah lain sekarang. dari budak sekolah, now aku dah dekat university :D alhamdulillah. aku syukur pada mu ya allah. Kau bagi lagi peluang untuk aku terus hidup kat dunia ni.

sekarang dah tade lagi macam dulu. aku dah tade teman hidup. yang ade kawan yang sentiasa dengan aku. okay lah tu. tapi kadang kadang macam ta percaya yang aku boleh tahan single sampai sekrang. yela kalau dekat sekolah dulu lain, susah nak tahan single lama lama. haha okay now aku dekat shah alam. life aku dah jarang aku kat JB. tapi jangan risau. JB tetap dihati woo. haha yela aku membesar dekat sane kowt. haa takan bole aku lupa JB kan. tapi yang penting life aku sekarang dah cukup sempurna bagi aku. thanks Allah :D

tapi even macam tu pun. aku still tunggu masa yang sesuai untuk aku luah kan semua yang aku simpan dalam hati ni pada die :D

Jun 8, 2012

2 minggu

asalamualaikum dan selamat pagi semua. okay 2 minggu cuti. 2 minggu yang ter-best . 2 minggu yang takan bole lupa . 2 minggu yang sangat bermakna. beratnye lahai nak balik Shah Alam. esok pagi pagi dah kene gerak. ya Allah kenapelah cepat sangat masa berlalu :( banyak lagi yang aku belum buat dekat sini. nanti mesti rindu family aku. nanti mesti aku rindu kawan kawan aku. nanti mesti aku rindu motor aku. nanti mesti aku rindu garfield and chicken aku. nanti mesti aku rindu semua yang dekat sini. hm

aku cuma takot aku tak sempat nak balik sini lagi :( asalamualaikum