Apr 8, 2012

SUNDAY

asalamualaikum

sayang sayang semua sehad ? err okay hari nihh aku damn gile, walet aku hilang, mane ntah tercicir, dalam tuh ade ic lesen kad bank dengan duit. huh untung lah sape yang jumpa kan. haa dah btw mama tadi. ya allah nasib lah mama ta marah. haa dah takot dah tadi. haha then mama suruh mintak no acc ATYN sebab nak masuk kan duit, pasal duit serius aku tak kesah. tapi barang dalam tuhh. hmm tapelah bende na jadi kan. sedihh nih. haihh

seriusly aku memang terasa na balik JB sangat sangat. duduk tempat orang lain rasa die. even setiap hari ade intertainment kan, tapi still rasa sunyi semua. hm tape minggu depan aku balik lahh. kawan kawan tunggu aku okay. err korang tapayalah hari hari text call tanye aku macam mane dekat sini. haha aku okay jelahh. haa

sabtu ahad cuti, kerja aku dari pagi duduk depan lappy nihh main game. keluar makan kejap, sambung balik main game. haha okay dahh!

MANAGEMENT AND SCIENCE UNIVERSITY *tibe tibe