Apr 19, 2012

blogger blogger :D

asalamualaikum.

haihh lamanye rasa ta update blog nih kan. so korang macam mane sehad. tengok berhabuk gile blog nihh. okay bagi kite 5 minit na bersih kan jap . . . . okay dahh. hee okay sambung balik. okay keadaan dekat sini tidak menentu. kadang kadang okay kadang tak. dengan duit yang macam air paip keluar. so aku dekat sini kene jimat. kadang kadang sampai ta makan sebab nak simpan untuk esok. kesian kan. tapi lagi kesian dekat mama ayah sebab bersusah payah cari duit untuk tanggung aku dekat sini. okay tengah tahan air mata ni wehh. hee sedih betul post kali nihh kan. haha then kesimpulannya aku kene belajar betul betul sekat sini. aku takan kecewa kan mama dengan ayah lagi. aku dah pernah kecewa kan dorang dulu. tapi kali nih aku jamin tak. tapi even aku gagl dulu, mama and ayah tak pernah penat untuk support aku. thanks mama thanks ayah. iloveyou :D