Apr 7, 2012

AAA :(

awak sorry kalau kite sebelum nihh selalu stalker awak semua. mungkin kite ade perasaan dekat awak, sorry jugak kalau kite selalu call, text, tweet awak. okay jujur kite memang ade perasaan dekat awak, but tak semua yang kite nak akan jadi kan . lepas tengok fb awak, baru kite faham. tape kite tak kesah, lagi pun memang salah kite sebab tak btw awak pasal nihh. awak belajar betul betul okay. kite dah tak ganggu awak da. nanti kite balik sane kite btw. awak jauhh, tapi kite selalu rasa awak ade dekat dengan kite. awak layan kite baik jea. kite suka. taapelah. kite tunggu awak sampai lahh bila bila. kite serius, kite janji, memang mungkin lepas nihh kite ade pasangan or what ever, tapi bile sampai masa nya nanti, kite tetap akan pikir awak. bye