Apr 22, 2012

asalamualaikum.

NAK MATI. okay bye :D muahhhh

Apr 19, 2012

blogger blogger :D

asalamualaikum.

haihh lamanye rasa ta update blog nih kan. so korang macam mane sehad. tengok berhabuk gile blog nihh. okay bagi kite 5 minit na bersih kan jap . . . . okay dahh. hee okay sambung balik. okay keadaan dekat sini tidak menentu. kadang kadang okay kadang tak. dengan duit yang macam air paip keluar. so aku dekat sini kene jimat. kadang kadang sampai ta makan sebab nak simpan untuk esok. kesian kan. tapi lagi kesian dekat mama ayah sebab bersusah payah cari duit untuk tanggung aku dekat sini. okay tengah tahan air mata ni wehh. hee sedih betul post kali nihh kan. haha then kesimpulannya aku kene belajar betul betul sekat sini. aku takan kecewa kan mama dengan ayah lagi. aku dah pernah kecewa kan dorang dulu. tapi kali nih aku jamin tak. tapi even aku gagl dulu, mama and ayah tak pernah penat untuk support aku. thanks mama thanks ayah. iloveyou :D

Apr 11, 2012

budak baru nak naik

derr jaga adab sikit, memang nih tempat kau, tapi tapaya na langsi sangat. baru besar tuh kau nak belagak. agak abang yang bawak kau ta ajar adab ape. fuck off bitchers. tape aku baru dekat sini. jangan sampai nanti aku acu kan pistol dekat kepale kau, baru time tuh kau nak mintak maaf. sorry lah derr, aku cakap kau belum gangster lagi lahh.

Apr 8, 2012

SUNDAY

asalamualaikum

sayang sayang semua sehad ? err okay hari nihh aku damn gile, walet aku hilang, mane ntah tercicir, dalam tuh ade ic lesen kad bank dengan duit. huh untung lah sape yang jumpa kan. haa dah btw mama tadi. ya allah nasib lah mama ta marah. haa dah takot dah tadi. haha then mama suruh mintak no acc ATYN sebab nak masuk kan duit, pasal duit serius aku tak kesah. tapi barang dalam tuhh. hmm tapelah bende na jadi kan. sedihh nih. haihh

seriusly aku memang terasa na balik JB sangat sangat. duduk tempat orang lain rasa die. even setiap hari ade intertainment kan, tapi still rasa sunyi semua. hm tape minggu depan aku balik lahh. kawan kawan tunggu aku okay. err korang tapayalah hari hari text call tanye aku macam mane dekat sini. haha aku okay jelahh. haa

sabtu ahad cuti, kerja aku dari pagi duduk depan lappy nihh main game. keluar makan kejap, sambung balik main game. haha okay dahh!

MANAGEMENT AND SCIENCE UNIVERSITY *tibe tibe

Apr 7, 2012

AAA :(

awak sorry kalau kite sebelum nihh selalu stalker awak semua. mungkin kite ade perasaan dekat awak, sorry jugak kalau kite selalu call, text, tweet awak. okay jujur kite memang ade perasaan dekat awak, but tak semua yang kite nak akan jadi kan . lepas tengok fb awak, baru kite faham. tape kite tak kesah, lagi pun memang salah kite sebab tak btw awak pasal nihh. awak belajar betul betul okay. kite dah tak ganggu awak da. nanti kite balik sane kite btw. awak jauhh, tapi kite selalu rasa awak ade dekat dengan kite. awak layan kite baik jea. kite suka. taapelah. kite tunggu awak sampai lahh bila bila. kite serius, kite janji, memang mungkin lepas nihh kite ade pasangan or what ever, tapi bile sampai masa nya nanti, kite tetap akan pikir awak. bye

Apr 1, 2012

BYE JB

asalamualaikum semua :D
khairul Qayyum dekat sini, awak awak semua sihat kan. haha okay lama seyh ta update blog, dah 3 hari dahh. haa baru hari nihh berkesempatan nak update blog. okay hari nihh 1 APRIL 2012. so aku dalam langkah berjaga jaga takut kawan aku kene kan APRILFOOL jadah tuhh. haha okay esok dah nak gerak SHAH ALAM :( tak sampai hati nak tinggal kan JB nihh. haishh bilik semua dah ade dekat sane, tinggal datang masuk kan barang. isnin dah start class wehh. haha takod seyh. haa excited pun ade jugak. haa korang semua doa kan aku selamat dekat sane okay. baru aku rasa nak masuk U macam mane kan. banyak nak kene setle kan. macam macam. haa nanti mesti rindu dekat mama, alahai tape hp ade, bergayut jela kan nnt. haha

*lupa na btw, aku amek cos. SAFETY AND HEALTH SCIENCE MANAGEMENT (DOSH) MSU :D