Mar 27, 2012

tweet tweet

asalamualaikum semua reader reader :D
okay hari nihh aku tak brape nak sihat sangat, selsema dari semalam tak hilang hilang hilang, naik tersumbat hidung nihh. sabar jelakan. dah dekat 3 kotak tissue aku habis kan kat rumah nihh. kesian kan. tapelahh esok esok okay lahh nih. haha err korang semua sihat tak ? hope korang tak macam aku. haa okay ape nak dibualkan hari nihh ? jap fikir fikir fikir owhh okay dah dapat, korang tengok sekeliling blog aku, ade music playlist tak ? cuba tengok betul betul. tade ? okay memang tade pun. haha actualy aku tak tahu nak letak lagu ape kat blog aku nihh. haha sebab aku suka banyak lagu, kang letak lagu nihh lagu tuhh pulak aku nak tukar, last last tapaya letak lagi bagus kan. haa kan lagi pun aku tak tahu nak guna playlist ape, so nak btw kat sini, aku selalu guna MUSICDUMPER punya playlist, sebab size playlist die bole tukar2, then lagu nak searching pun banyak. lagipun aku tak tahu nak guna playlist ape selain MUSICDUMPER tuhh.haa korang mesti ade guna playlist lain kan, kongsi kongsi lah dengan aku, aku still noob dengan gadjet dekat blogger lagi. haha bye :D