Mar 22, 2012

RESULT SPM ?

asalamualaikum dan selamat sejahtera semua stalker sekalian. okay sorry call you stalker.haha terima kasih sebab sudi melawat blog yang ta berape molek nihh. ha okay start topic, err hari nihh result SPM keluar kan, so macam mane ? mesti ade yang cemerlang kan, and ade yang kurang memuaskan kan. tapelahh, semua keputusan tuhh ade hikmah sebaliknya. perjalanan kite still panjang lagi. so korang kene tempuh hidup macam biasa jangan lah give up okay.

result aku ? alahh malu lah nak cakap. haihh tana lahh bagitahu. haa tadi seriously dah damn gile, sebab result yang macam $*^%$#. hm tapi aku tetap syukur ape yang aku dapat. mungkin tuh ujian hidup aku. err thanks juga dekat ANIS ADILAH AMINUDIN sebab bagi kite semangat balik tadi. thanks a lot babe.

*ITS FAILED bak kate Adnan :D HAHA