Mar 26, 2012

REASON AKU LEBIH SUKA BLOGGER DARI LAMAN SOCIAL YANG LAIN :D

  1. Tade bende yang bole buat aku sakit hati bila aku sign in or update post
  2. tapaya nak sebok sebok kejar like or subcribes. follower pun bole hide kalau sikit. haha
  3. tapaya nak berlakon sangat bile update post sebab kite sentiasa nak cerita bende yang betul
  4. tade orang or friendlist yang nak IM or MANTION MANTION segala. haa
  5. design pun ikot kreativiti sendiri. tapaya nak ikot trend sangat. lagi simple lagi best
  6. bila dah update post yang baru mesti lupa post yang lama. so tadelah nak pikir bende bende dah lepas sangat .
rasa tuhh jea kowt, tapi even macam tuhh, aku still melayan laman social yang lain. haa abes dah 24 jam duduk depan lappy nihh, tak kan asik nak bukak blog jea kan. bye asalamualaikum