Mar 16, 2012

haii korang

asalammualaikum dan selamat sejahtera semua penduduk bumi yang tengah fokus bace huruf huruf kecil kat blog aku nihh :D hope korang semua sehat walafiat seperti sedia kala. haha

21/03/12 tarikh keramat bagi semua SPM candidate tahun lepas sebab tuh tarikh result SPM keluar. kan, macam baru bulan lepas jea kite habis spm, haa okay haihh takut seram excited semua ade. haa tapi tape redha jela dengan keputusan nanti, mintak mintak lah semuanya baik :D untunglah sape yang dapat keputusan cemerlang, and kepada yang tak dapat, jangan putus asa, perjalanan hidup kite panjang lagi. semua ade kelebihan masing masing right. so buat buat cool je dala. haha