Mar 28, 2012

hello semua para blogger :D
cepat senyum macam saya. haha kadang kadang terpikir manis jugak senyuman aku nihh. haha
okay malas nak melewe panjang panjang, kang ade yang jeles dengan kite. haha
hari nih macam tade tade mood sikit, tak tahu kenape, lepak pun buat muka moody segala sampai kawan kawan cakap aku period hari nih, sebenarnya demam tak okay lagi, tapi still keluar lepak lepak, alahh bukan buat ape pun, duduk duduk jea. haa err tadi isi borang upu untuk politeknik, okay aku tahu aku lambat, lek lahh jangan marahh, cepat senyum macam saya sekali lagi. haha aku kalau dalam bab isi form nihh memang lambat sikit, malas gile nak isi satu satu, kadang kadang bole tertidur kejap. haha okay nak btw dah dekat 5 bulan hidup menyingle tau, haa power kan, tapi 1 jea aku bole cakap, hari hari rasa sunyi sebab tade orang teman. kadang kadang terpikir bila lah kan aku akan jumpa buah hati yang betul betul bole paham aku. haihh susah lah bile habis sekolah nih nak cari partner. haha dulu kat sekolah senang jea. haa semua depan mata, pilih je mane nak. haha tape lahh bak kata ACAB awek hati nihh akan datang depan mata, die tak datang dari dalam hp, dari muka buku semua. aah memaang aku sokong ape yang die cakap and aku pegang kata kata tuhh. so QAYYUM :D tunggu jela okay, mane tahu nanti tibe tibe tengah update blog ade bidadari datang kea. pehh haha okay

Mar 27, 2012

tweet tweet

asalamualaikum semua reader reader :D
okay hari nihh aku tak brape nak sihat sangat, selsema dari semalam tak hilang hilang hilang, naik tersumbat hidung nihh. sabar jelakan. dah dekat 3 kotak tissue aku habis kan kat rumah nihh. kesian kan. tapelahh esok esok okay lahh nih. haha err korang semua sihat tak ? hope korang tak macam aku. haa okay ape nak dibualkan hari nihh ? jap fikir fikir fikir owhh okay dah dapat, korang tengok sekeliling blog aku, ade music playlist tak ? cuba tengok betul betul. tade ? okay memang tade pun. haha actualy aku tak tahu nak letak lagu ape kat blog aku nihh. haha sebab aku suka banyak lagu, kang letak lagu nihh lagu tuhh pulak aku nak tukar, last last tapaya letak lagi bagus kan. haa kan lagi pun aku tak tahu nak guna playlist ape, so nak btw kat sini, aku selalu guna MUSICDUMPER punya playlist, sebab size playlist die bole tukar2, then lagu nak searching pun banyak. lagipun aku tak tahu nak guna playlist ape selain MUSICDUMPER tuhh.haa korang mesti ade guna playlist lain kan, kongsi kongsi lah dengan aku, aku still noob dengan gadjet dekat blogger lagi. haha bye :D

Mar 26, 2012

REASON AKU LEBIH SUKA BLOGGER DARI LAMAN SOCIAL YANG LAIN :D

  1. Tade bende yang bole buat aku sakit hati bila aku sign in or update post
  2. tapaya nak sebok sebok kejar like or subcribes. follower pun bole hide kalau sikit. haha
  3. tapaya nak berlakon sangat bile update post sebab kite sentiasa nak cerita bende yang betul
  4. tade orang or friendlist yang nak IM or MANTION MANTION segala. haa
  5. design pun ikot kreativiti sendiri. tapaya nak ikot trend sangat. lagi simple lagi best
  6. bila dah update post yang baru mesti lupa post yang lama. so tadelah nak pikir bende bende dah lepas sangat .
rasa tuhh jea kowt, tapi even macam tuhh, aku still melayan laman social yang lain. haa abes dah 24 jam duduk depan lappy nihh, tak kan asik nak bukak blog jea kan. bye asalamualaikum

SUNDAY

YO YO Asalammualaikum semua :D hari nihh hari AHAD, bersamaan dengan 25 hari bulan 3. haa okay malas nak meleweh panjang panjang hari nihh. kite terus masuk topic okay.tadi pergi mandi laut dengan kawan kawan dari pagi pukul 8 aku dah keluar rumah sampai pukul 8 malam baru balik rumah. badan memang rasa penat gile, tambah lagi aku overnight dengan kawan aku malam tadi dekat luar, so memang tak tidur lah untuk 2 hari. * tape aku yang tanggung. haha then tadi serius seronok, lagi semua tana bawak motor, kteorang gerak 3 kereta. memang lah selesa kan. haa nama tempat tuhh PUNGAI RESORT, jauhh sikit dari TANJUNG BALAU. haa dapat bayang kan tak. okay acctualy aku ade amek gamba tadi dekat sane. tapi semua dalam hp kawan, nanti lahh esok aku akan masuk kan.






okay gamba dah masuk. 2 nihh jea yang bole display, yang lain tabole sebab lucah sikit :D

Mar 24, 2012

better die !

rasa macam dah ta berguna nak hidup lagi. lebih baik mati dari aku terus kecewa kan orang lain. hm

Mar 22, 2012

22 MARCH

asalamualaikum dan selamat sejahtera semua. hari ini hari KHAMIS and 29 RABIUL AKHIR 1433H bersamaan dengan 22 MARCH 2012.

pagi pagi Shahir dah kejut aku, sebab semalam lepas amek result dia terus tidur rumah aku. dia malas nak balik batu pahat terus. so pagi tadi aku kene hantar die pergi larkin. sebat kereta abg aku, then amek hadi. dah jauh jalan baru perasan 'P' takde. haha then singgah kedai pergi beli. sampai jea dekat bastand larkin tuhh Shahir terus pergi cepat cepat beli ticket bas. then die dapat bas pukul 12.30. haa lepas die naik bas, kteorang terus lincah lincah balik sebab nak gerak jusco. jalan jalan kat jusco bole tahan lama jugak. haa

lepas dah lepak jusco, kteorang gerak rumah hakim pulak, then minum dengan hakim semua dekat ROSMERAH. lepas tuhh terus gerak karoeke dekat PUTERIMART sebab kat situ murah. haa kelakar gile karoeke tadi.haihh lepas tuhh main DAYTONA dekat TODAYMALL TIRAM tuhh kan. haa okay aku kalah. kereta aku tuhh asik buat hal jea. haishh bingit gile seyh. lepas tuhh baru lahh kteorang balik sebab malam nak pergi main badminton. so kene buat persiapan. haha macam ade tournament pulak kan. haa err okay dahh selamat malam semua :D


*JAP! berape banyak 'lepas tuhh' aku type tadi. haha :D

RESULT SPM ?

asalamualaikum dan selamat sejahtera semua stalker sekalian. okay sorry call you stalker.haha terima kasih sebab sudi melawat blog yang ta berape molek nihh. ha okay start topic, err hari nihh result SPM keluar kan, so macam mane ? mesti ade yang cemerlang kan, and ade yang kurang memuaskan kan. tapelahh, semua keputusan tuhh ade hikmah sebaliknya. perjalanan kite still panjang lagi. so korang kene tempuh hidup macam biasa jangan lah give up okay.

result aku ? alahh malu lah nak cakap. haihh tana lahh bagitahu. haa tadi seriously dah damn gile, sebab result yang macam $*^%$#. hm tapi aku tetap syukur ape yang aku dapat. mungkin tuh ujian hidup aku. err thanks juga dekat ANIS ADILAH AMINUDIN sebab bagi kite semangat balik tadi. thanks a lot babe.

*ITS FAILED bak kate Adnan :D HAHA

Mar 20, 2012

03/20

asalammualaikum dan selamat pagi para reader sekalian.

okay nak cakap yang result spm akan keluar dalam masa kurang dari 24 jam. haihh gile kan, okay tape watlekwatcoll kan. haha okay aku takot gile sekarang nihh. haa ehh dah tapaya pikir lagi, update update blog kene rokok sebatang memang cara, feeling jea kan na update. haha ehh korang dah tengok kan wajah baru blog nihh. simple jea kan, tapi aku suka. lantak lahh korang nak cakap ape, aku kadang kadang tak suka gadget gadget berlebihan, bole serabut otak aku tengok. haa so simple macam nihh lebih moleh kan. okay 3 jam setengah aku duduk diam dalam kereta tadi. haihh bosan gile, lepas satu, satu channel radio aku tukar. naik kejung kaki nihh wehh. haa okay dahh lahh aku gerak dulu. selamat pagi kepada semua reader reader blog, jangan lahh fokus sangat bace tulisan kecik nihh, kang makin tambah power rabun kat mata tuhh. haha okay chaw !

tweet tweet

seriously laman social dah tade pape yang best, sorry facebook, twitter :(

Mar 18, 2012

BYE :D

asalamualaikum, okay 2 hari tak update blog lepas nihh. okay mesti rindu blog kan. cehh wahhhaha okay bye semua bye JB.

18/03

asalamualaikum dan selamat malam semua kepada semua readers saya ucapkan. haha macam bagi syarahan kan :D hari nih seriously memang hari family sebab aku satu hari aku luang kan masa aku dengan family aku.ha okay first of all aku nak cakap yang result SPM lagi 4 hari jea nak keluar. korang doa lahh banyak banyak. haha takot tuh biasalah, tapi terima jela keputusan tuhh dengan hati terbuka nanti. ha err esok aku nak gerak KL. alahai malasnya nak gerak kan, atok aku nak buat checkup dekat hospital pakar. ha so aku dengan mak aku yang kene teman, atokkk kenape lah minggu nih. haihh

* guys sorry sebab lama sangat aku tak on FACEBOOK, TWITTER, FORMSPRING , MYSPACE , FRIENDSTER semua sebab aku macam dah tade mood nak layan laman laman social nih lagi. err kecuali BLOG :D haha

Mar 16, 2012

hari ni

hai semua selamat pagi, hari nihh hari jumaat, kebanyakan kaum adam akan mula bersiap untuk menunaikan solat jumaat di masjid yang berdekatan. okay hari nih sebenarnya aku tak tahu nak buat ape. bosan pun ada. yela hari jumaat kan. haa tade ape yang menyeronok kan selain menghadap lappy nihh.

haii korang

asalammualaikum dan selamat sejahtera semua penduduk bumi yang tengah fokus bace huruf huruf kecil kat blog aku nihh :D hope korang semua sehat walafiat seperti sedia kala. haha

21/03/12 tarikh keramat bagi semua SPM candidate tahun lepas sebab tuh tarikh result SPM keluar. kan, macam baru bulan lepas jea kite habis spm, haa okay haihh takut seram excited semua ade. haa tapi tape redha jela dengan keputusan nanti, mintak mintak lah semuanya baik :D untunglah sape yang dapat keputusan cemerlang, and kepada yang tak dapat, jangan putus asa, perjalanan hidup kite panjang lagi. semua ade kelebihan masing masing right. so buat buat cool je dala. haha