Feb 13, 2012

tadi lepak dengan ACAP n UJ. best lepak dengan dorang, macam cerita, biasa lahh masing masing dah kerja. tempat lain lain. so masing masing ade cerita sendiri. tapi tadi acab call sam. err aku dengar suara die. yes aku tahu aku rindu suara tuh. da lama ta dengar suara tuhh kan. tapi tapelahh, ntah die ingat aku lagi kea tak. aku nak sangat datang dekat die mintak maaf. aku nak lepak macam dulu. apelah kan, kawan dah lama, tapi tiba tiba gaduh sebab bende kecik. okay tape. aku harap satu hari nanti aku dapat tegur balik sam semua. aku bukan ape. cuma aku malu dengan die. biarlahh die. dah bnyak dah berubah dalam hidup aku nihh :(