Feb 11, 2012

KAWAN

asalammualaikum semua.

hari ini terdetik kat hati aku tibe2 na cerita pasal semua kawan kawan aku yang aku pernah kenal. tak kira lahh sape. aku na bagi tahu korang semua, seriously aku sayang sangat kat korang. even kadang kadang kite bergaduh kan. tapi semua tuh aku anggap lumrah hidup kan. korang antara yang paling penting dalam hidup aku after family aku sendiri. korang yang hibur kan aku sepanjang hari. thanks okay. aku nak sangat korang baca ape yang aku tulis nih. bagi aku korang lahh yang paling terbaik yang pernah aku jumpa.terima kasih ya Allah :D KAWAN ADALAH YANG PALING TERINDAH DALAM HIDUP AKU . korang semua, maaf kan aku if aku ade buat salah dengan korang sebelum ni. kadang kadang aku tak sengaja .


credit to : JEBO, KUDUT , AZIZ , APIZ , KECHIK , PAENG , PENTOL , NIZAM , JAAFAR , AZIM ,SHAHIR , YAN , UJ , AMIRUL , ODEN , AFIQ korang sebahagian dari hidup aku okay. jaga geng kita :D

credit to : HANY ALIYA , HAZIQ , KHATEEJAH , ZUL , SABIHA , SYAFIQ DOLLAH , AFIQ , WAN , NANA , REENA , RAZZIF , SALYMA lantak lahh sape sape pun. korang even kite baru rapat ta sampai setahun tapi korang aku dah anggap macam family aku :D thanks guys

credit to : HADI , HAKIM :D korang yang paling rapat dengan aku dari dulu. korang sahabat sejati. aku harap hubungan nih takan putus sampai bile bile. aku selalu ingat semua kenangan kita. kadang kadang ketawa aku bila ingat semua tuhh. haha

tak kira lahh sape sape sape sape pun, korang sayang aku , aku 10x lagi sayang dekat korang. thanks sebab korang ade dalam hidup aku :D "KQ"