Jan 25, 2012

khairul qayyum

2.23 am
aku sorang jea ta tido lagi dalam rumah nih, biasalah, balik kerja bole pulak terus tidur kan, memang tak lahh. esok keje lagi.haihh bile na off nihh kan. hari hari tengok donat, tengok bende lain pun dahh macam donat.haha jap tibe tibe badan nih bau telur lahh, ishh teruk dahh nih. haa okay lepas nihh mandi :D tapi kejap lahh na dengar lagu dulu. tengok sebelahh tuhh ---> in relationship okay tapi withh tuhh tak tulis, sebab sebab sebab ntahh lahh. pikir pikir balik, belum tentu lagi die nak dengan aku :( kan, ntah ntah aku just bertepuk sebelah tangan.