Jan 30, 2012

penat nye lahai, lain kan rasa bila dah kerja nihh, time nihh lahh rasa sekolah lagi best. haha okay dahh, cakap pun bukan bole sekolahh balik kan. haa baik tapaya cakap. ha tapi yang best kerja nihh kau da tapaya takot takot na smoke. agak2 buhsan, keluar lahh smoke. haa kalau kat sekolahh na kene cover2. haha okay esok kerja pagi, jangan harap lahh na tido okay. bile dahh mengadap lappy nihh kan, memang susah na tutup mata. haa

Jan 29, 2012

awak ambil lahh hati kita nih :( okay sedih

kite kawan okay :D

aku harap sangat kau memang tak tunggu aku :( okay sorry sebab aku pernah cinta kau, sorry sebab aku pernah rindu kau, sorry sebab aku pernah ganggu kau. asalamualaikum

Jan 27, 2012

bile aku ingat kau, DIA dah langsung tade dalam kepale nihh. thanks :D

26/01

sumpah sakit gile badan nihh lepas accident. tapi tapelahh, tuhh semua ketntuan ilahi , aku terima seadanya. dia berhak setiap ape yang berlaku :D

KHATEEJAH ♥
aku sengaja tana bagitahu kau keadaan aku sekarang. aku tana terlalu gelojoh dengan semua nihh. biarlahh aku kenal hati budi kau dulu. aku nak berkawan dengan kau dulu sebelum ape ape. aku tak tahu samaada kau ade hati or tak dengan aku. aku tanalahh terus terjah kau macam tuhh. tapi aku dahh cakap dengan diri aku if satu hari nanti KALAU kau dengan aku bersatu, aku akan buat kau bahagia, I SWEAR! :D thank sebab kau dah buat life aku rase lain sekarang

Jan 26, 2012

bile aku tengok care kau, aku tahu satu hari nihh nnt, bile kau dah tahu semua, kau akan tolak cinta aku. so better aku berdiam diri. biar lahh perasaan nihh hilang perlahan lahan . okay down :(
walau pun sekejap, aku tak kesah, sebab kau selalu ade dalam hati nihh. sorry sebab aku dahh mula serius sekarang. aku nak kau tahu, semua yang aku buat tuhh ade makne :(

Jan 25, 2012

khairul qayyum

2.23 am
aku sorang jea ta tido lagi dalam rumah nih, biasalah, balik kerja bole pulak terus tidur kan, memang tak lahh. esok keje lagi.haihh bile na off nihh kan. hari hari tengok donat, tengok bende lain pun dahh macam donat.haha jap tibe tibe badan nih bau telur lahh, ishh teruk dahh nih. haa okay lepas nihh mandi :D tapi kejap lahh na dengar lagu dulu. tengok sebelahh tuhh ---> in relationship okay tapi withh tuhh tak tulis, sebab sebab sebab ntahh lahh. pikir pikir balik, belum tentu lagi die nak dengan aku :( kan, ntah ntah aku just bertepuk sebelah tangan.
lemah jantung saya bile dengan awak tadi :D
tapi makin lemah jantung nihh bile awak cakap boyfriend awak semua dahh lari. okay ade chance lahh.haha

Jan 24, 2012

satu hari nanti, saya akan buat awak bahagia :D percaya lahh okay :D

TODAY

awak..dah tidur ea? awak tengs sebab datang kedai kite tadi, yelahh kan terkejut tiba tiba awak tegur kite mase tengah buat sanwich tadi. apelahh, ingat sape lahh kan tadi. ingat nak call awak malam nihh kan, tapi tapelahh, awak mesti dahh tidur kan :) okay dahh, kite happy hari nihh :D tengs awak even awak ta buat ape ape kan, tapi tengok awak senyum dah cukup untuk buat kite rase macam tuhh. capital K

Jan 22, 2012

khairul qayyum

dah lama kan ta post ape ape kat blog nihh, okay buku baru untuk semua, dengan kisah hidup yang baru :D

Christina Perri - A Thousand Years (Official Music Video)


okay iloveyou for the thousand years :D
i will waiting you :D
darling dont be afraid i have love you <3
khateejah alves :D you make me fall in love again <3