Nov 28, 2012

enough

aku dah lega sekarang. sekurang kurang nya kau dah tahu. text kau mungkin aku ta akan reply sayang. aku takut semua bende yang dulu berulang balik. lebih baik aku berdiam diri. terima kasih sebab sudi baca. ta sangka secepat ini kau akan jumpa apa yang aku tulis dahulu. kalau ada jodoh. mungkin kita akan bertemu lagi. asalamualaikum :D

Oct 7, 2012

examination

asalammualaikum and good morning. okay bangun pagi terus updated blog. tak tahu mimpi ape aku ni kan. biasa payah jea nak updated. haa now exam week sedang berlangsung. ceh wahh ayat. aha so study study study. memang tension sikit sebab last minute baru nak baca semua kan.ha tapi at least ade effort nak exam pun dah okay tau senanya. kalau ikut perangai lama tuh. mampus lah memang ta jadi ape. ha haha err okay ade permintaan ni senanya. na mintak awak awak semua stalk blog ni, doa kan kite bole. okay thanks. dah tahu dah mesti boleh, alah awak semua kan baik. muahh muahh. haha jap, to budak budak PMR, wish you luck okay guys. buat elok elok :D peace yoo

Oct 1, 2012

new crush

new crush new crush new crush. cehh wahh malu lah nak cakp okay tutup muka :D melting doe tengok die sumpah. tapi...die tinggi sikit dari kite. alaaa susah nak usha gini. nanti nak usha kene pandang atas. haha okay mintak mintak jumpa die lagi esok kan. haishhh ta kusyuk jawab exam tadi. temenung je. haa duduk dekat u cafe kan then tibe tibe terserempak dengan die. tenung mata die lama lama die, last last kite yang kalah. aduhh malu je. haha tapi next time kalau teserempak lagi dah tade tenung tenung mata dah. datang tanya nama and number hp. okay tapii lagi ..... member kite cakap die dah ade boyfriend. alahhh mintak mintak die silap. tapi if die ade. ta kesah lah. berkawan pun dah cukup kan.

Sep 20, 2012

kem 3 hari 2 malam

Asalamualaikum semua. hye stalker hye smoker. entry hari ni actualy nak update pasal pasal kem yang aku join pada 7.8 and 9 hari tuh.diadakan di Melaka. seriously best memang tabole nak cakap ape. macam macam aktiviti kot, flying fox, orientering, abseiling, kayaking and banyak lagi. tapi setiap kali kem mesti ade kelemahan die. dah biasa dah. alah lagi pun tade pun perfect kat dunia ni kan. ha okay ni gambar masa kem hari tuh













nampak gempak kan. haha totaly kem ni okay lah. tade teruk sangat. banyak activiti yang gile gempak. haa lastly nak doa mintak mintak ujian rekreasi tahap 1 ni lulus kan. haa amin. okay dah

Sep 18, 2012

heart saying

I heard someone whisper your name, but when I turned around to see who it was, I was alone. Then I realized that it was my heart telling me that I miss you. hm its hard to forget you. i still remember the first time we meet. Sorry for my mistake to you. dear i need you now.

Sep 14, 2012

Mimpi indah

bangun dari tidur, termenung,rasa macam ada yang tak kena. ingat ingat balik. ohh mimpi dia. termenung lagi , tanya dalam hati. dia dekat mane sekarang ? dia sehad tak ? and dia ingat aku lagi tak ? hmm aku mimpi die dengan aku sekarang.jalan jalan dengan family aku, mama dengan ayah layan dia dengan baik. mama suka tengok kami macam biasa,gurau garau, gaduh gaduh. ade je yang ta kene. hm rindu nak macam tuh lagi sebenarnya. dia ta pernah buat aku bosan dengan dia. aku ingat janji dia dengan aku. and aku rasa janji tuh tak pernah aku lupa even aku pernah hancur kan hati dia dulu. okay aku ta cukup nafas na terus kan lagi. biarlah ape yang jadi dulu aku simpan jadi sebahagian kisah dalam hidup aku. tuhan, jagakan dia untuk aku. aku tak kesah kalau dia datang dalam mimpi aku lagi.

Sep 13, 2012

Estrella - Ternyata


Liyana Fizi I Love You :D

Sep 11, 2012

stay

Well it's good to hear your voice I hope your doing fine And if you ever wonder, I'm lonely here tonight Lost here in this moment and time keeps slipping by And if I could have just one wish I'd have you by my side
oh I miss you, oh I need you :(
And I love you more than I did before And if today I don't see your face Nothing's changed, no one can take your place It gets harder everyday Say you love me more than you did before And I'm sorry it's this way But I'm coming home, I'll be coming home And if you ask me I will stay, I will stay Well I try to live without you The tears fall from my eyes I'm alone and I feel empty God I'm torn apart inside I look up at the stars Hoping your doing the same Somehow I feel closer and I can hear you say
oh I miss you oh i need you
I never wanna lose you And if I had to I would choose you So stay, please always stay You're the one that I hold onto Cause my heart would stop without you

Aug 26, 2012


asalamualaikum semua :D
selamat hari raya too, ehh boleh ea wish lagi. haha chill la raya kan sebulan. hoho so macam mane perjalanan hari raya korang. okay ? seronok ? $$ banyak ? haha wa watlek je sebab tahun ni duit raya macam haram jadah kan. haha raya tahun ni tak meriah sangat macam tahun sebelum ni, tapi seronok tetap ade. kan kan.ha kire kire aku dah dekat 30 rumah jugak aku raya tak kire dengan family ke kawan aku plus plus je semua. ha paling seronok bile beraya beramai ramai macam semalam, 8 biji kereta semua sekali. ramai kan, then tahu lah riuh die macam mane kan. haha seriously best. jap aku tunjuk gambar










dengan baju melayu penuh segala kan. haha cool je rasa badan semalam. ramai kan. okay guys korang memang happening. sumpah ta tipu. thats why wa selesa cmpur dengan lu orang tahu. ha dala buat muka ta malu, aku sorang je bukan ex smk pelangi indah. haha eleh watlek dah. sape kecah wa pecah. ehh tergengster pulak. haha okay tu je untuk entry kali ni. KQ

Aug 22, 2012

nothing

Asalamualaikum stalker :D sehad ? raya macam mane ? ada okay ka ? haha actualy tak tahu entry hari ni pasal ape. tade idea sebenarnya nak update tapi dah tak tahu nak buat ape da malam malam ni. semua dah tidur. haa main game semua dah habs tinggal download game baru je ni. ehh haha kite noob.haha okay ta skin baru ni. okay kan ? simple je tengok. alahh tapaya lah nak serabut serabut macam dulu dulu kan. now da dekat rumah. memang lega bila sampai rumah. tade bising bising. masuk rumah terus masuk bilik, tade cakap banyak. penat sangat beraya. tapi ta best nya duit raya macam haram. nak jejak RM200 pun menangis. kalau dulu senang je. haishh kesian kan. okay tape paham umur meningkat duit raya pun menurun. ta kesah pun sebenarnya. tapi macam ta best ta dapat duit raya. haha okay esok Rabu. so ape plan korang ? tak tahu lah hakim, hadi semua dah balik belum ni. nak lepak dengan die ni sebenarnya. rindu gile dekat dorang. haa raya raya letak tepi dulu, sebab lepas tuh bole raya pe. kan raya kite sebulan. ehh lupa cuti seminggu je. sob sob sob. baik taya bagi cuti seminggu je. ape sia MSU. haha okay dah korang korang korang. aku chaw dulu next time aku update lagi. pape roger :D

Aug 20, 2012

NAK MINTAK MAAF


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN.
MOHD KHAIRUL QAYYUM INGIN MEMOHON AMPUN DAN MAAF KEPADA SEMUA KAWAN KAWANNYA KALAU KALAU DIE ADE TERKASAR TERSILAP TERBOHONG TERMAKI TERSIAL OR TERANOYING KAN. SO MAAF KAN LAH DIA. DIA CUMA INSAN BIASA YANG SENTIASA MELAKU KAN KESALAHAN. OKAY
HAPPY EID GUYS. MAY GOD BLESS YOU
ASALAMUALAIKUM

I YEAR

Asalmualaikum.

Single, okay single best sebab tade orang kongkong kite tapi single akan jadi sial bile tade orang care pasal kite. am i right ? but sial sial pun, aku dah setahun single. so aku dah terbiasa dengan semua ni. ape yang aku na buat tade orang akan amek tahu. tade orang care langsung. setiap hari takan ade orang yang akan say good morning good night i love you or whatever. tade okay. tade langsung. i mean orang yang betul betul istimewa untuk aku. orang yang akan ade ta kira bila aku susah or senang. hati aku empty sekarang. dah hilang semua semangat yang ade dulu. Belum ade lagi perempuan yang bole balik kan Qayyum yang dulu. belum ade lagi. kadang kadang aku duduk sorang sorang, aku tertanya mana sebenarnya future wife or jodoh aku. adakah aku kenal die ? ntah ntah die dekat je dengan aku kan okay sbenarnya tak perlu pun fikir tu semua sebab bila sampai masa nanti, adelah kan :D tapi aku takot ta sempat untuk aku sayang kan seseorang. bile bile masa je kite akan pergi kan cuma kite semua tak tahu bile. to my future wife hope you find babe. i dont know how the story when we meet but i want it be the most beautiful love story in our life. I Love You Sayang.

First time raya without a person I called Sayang.

Jun 28, 2012

blogger blogger :D

asalamualaikum dan selamat petang semua. hye staker. ops ade kea yang nak stalk blog nih lagi kan. haha dah 3 tahun blog ni wujud. blog ni lah tempat yang kadang kadang aku lepas kan geram aku, cerita pasal rasa aku, cerita pasal hidup aku. thanks blogerring. blog ni pun dah berhabuk sangat. dah lama sangat ta update. kalau update pun sebulan sekali jea.bila previous balik semua post post dalam blog nih. okay aku tahu aku lalui macam macam ujian dalam hidup nih. and sedar tak sedar. life aku dah lain sekarang. dari budak sekolah, now aku dah dekat university :D alhamdulillah. aku syukur pada mu ya allah. Kau bagi lagi peluang untuk aku terus hidup kat dunia ni.

sekarang dah tade lagi macam dulu. aku dah tade teman hidup. yang ade kawan yang sentiasa dengan aku. okay lah tu. tapi kadang kadang macam ta percaya yang aku boleh tahan single sampai sekrang. yela kalau dekat sekolah dulu lain, susah nak tahan single lama lama. haha okay now aku dekat shah alam. life aku dah jarang aku kat JB. tapi jangan risau. JB tetap dihati woo. haha yela aku membesar dekat sane kowt. haa takan bole aku lupa JB kan. tapi yang penting life aku sekarang dah cukup sempurna bagi aku. thanks Allah :D

tapi even macam tu pun. aku still tunggu masa yang sesuai untuk aku luah kan semua yang aku simpan dalam hati ni pada die :D

Jun 8, 2012

2 minggu

asalamualaikum dan selamat pagi semua. okay 2 minggu cuti. 2 minggu yang ter-best . 2 minggu yang takan bole lupa . 2 minggu yang sangat bermakna. beratnye lahai nak balik Shah Alam. esok pagi pagi dah kene gerak. ya Allah kenapelah cepat sangat masa berlalu :( banyak lagi yang aku belum buat dekat sini. nanti mesti rindu family aku. nanti mesti aku rindu kawan kawan aku. nanti mesti aku rindu motor aku. nanti mesti aku rindu garfield and chicken aku. nanti mesti aku rindu semua yang dekat sini. hm

aku cuma takot aku tak sempat nak balik sini lagi :( asalamualaikum


Apr 22, 2012

asalamualaikum.

NAK MATI. okay bye :D muahhhh

Apr 19, 2012

blogger blogger :D

asalamualaikum.

haihh lamanye rasa ta update blog nih kan. so korang macam mane sehad. tengok berhabuk gile blog nihh. okay bagi kite 5 minit na bersih kan jap . . . . okay dahh. hee okay sambung balik. okay keadaan dekat sini tidak menentu. kadang kadang okay kadang tak. dengan duit yang macam air paip keluar. so aku dekat sini kene jimat. kadang kadang sampai ta makan sebab nak simpan untuk esok. kesian kan. tapi lagi kesian dekat mama ayah sebab bersusah payah cari duit untuk tanggung aku dekat sini. okay tengah tahan air mata ni wehh. hee sedih betul post kali nihh kan. haha then kesimpulannya aku kene belajar betul betul sekat sini. aku takan kecewa kan mama dengan ayah lagi. aku dah pernah kecewa kan dorang dulu. tapi kali nih aku jamin tak. tapi even aku gagl dulu, mama and ayah tak pernah penat untuk support aku. thanks mama thanks ayah. iloveyou :D

Apr 11, 2012

budak baru nak naik

derr jaga adab sikit, memang nih tempat kau, tapi tapaya na langsi sangat. baru besar tuh kau nak belagak. agak abang yang bawak kau ta ajar adab ape. fuck off bitchers. tape aku baru dekat sini. jangan sampai nanti aku acu kan pistol dekat kepale kau, baru time tuh kau nak mintak maaf. sorry lah derr, aku cakap kau belum gangster lagi lahh.

Apr 8, 2012

SUNDAY

asalamualaikum

sayang sayang semua sehad ? err okay hari nihh aku damn gile, walet aku hilang, mane ntah tercicir, dalam tuh ade ic lesen kad bank dengan duit. huh untung lah sape yang jumpa kan. haa dah btw mama tadi. ya allah nasib lah mama ta marah. haa dah takot dah tadi. haha then mama suruh mintak no acc ATYN sebab nak masuk kan duit, pasal duit serius aku tak kesah. tapi barang dalam tuhh. hmm tapelah bende na jadi kan. sedihh nih. haihh

seriusly aku memang terasa na balik JB sangat sangat. duduk tempat orang lain rasa die. even setiap hari ade intertainment kan, tapi still rasa sunyi semua. hm tape minggu depan aku balik lahh. kawan kawan tunggu aku okay. err korang tapayalah hari hari text call tanye aku macam mane dekat sini. haha aku okay jelahh. haa

sabtu ahad cuti, kerja aku dari pagi duduk depan lappy nihh main game. keluar makan kejap, sambung balik main game. haha okay dahh!

MANAGEMENT AND SCIENCE UNIVERSITY *tibe tibe

Apr 7, 2012

AAA :(

awak sorry kalau kite sebelum nihh selalu stalker awak semua. mungkin kite ade perasaan dekat awak, sorry jugak kalau kite selalu call, text, tweet awak. okay jujur kite memang ade perasaan dekat awak, but tak semua yang kite nak akan jadi kan . lepas tengok fb awak, baru kite faham. tape kite tak kesah, lagi pun memang salah kite sebab tak btw awak pasal nihh. awak belajar betul betul okay. kite dah tak ganggu awak da. nanti kite balik sane kite btw. awak jauhh, tapi kite selalu rasa awak ade dekat dengan kite. awak layan kite baik jea. kite suka. taapelah. kite tunggu awak sampai lahh bila bila. kite serius, kite janji, memang mungkin lepas nihh kite ade pasangan or what ever, tapi bile sampai masa nya nanti, kite tetap akan pikir awak. bye

Apr 1, 2012

BYE JB

asalamualaikum semua :D
khairul Qayyum dekat sini, awak awak semua sihat kan. haha okay lama seyh ta update blog, dah 3 hari dahh. haa baru hari nihh berkesempatan nak update blog. okay hari nihh 1 APRIL 2012. so aku dalam langkah berjaga jaga takut kawan aku kene kan APRILFOOL jadah tuhh. haha okay esok dah nak gerak SHAH ALAM :( tak sampai hati nak tinggal kan JB nihh. haishh bilik semua dah ade dekat sane, tinggal datang masuk kan barang. isnin dah start class wehh. haha takod seyh. haa excited pun ade jugak. haa korang semua doa kan aku selamat dekat sane okay. baru aku rasa nak masuk U macam mane kan. banyak nak kene setle kan. macam macam. haa nanti mesti rindu dekat mama, alahai tape hp ade, bergayut jela kan nnt. haha

*lupa na btw, aku amek cos. SAFETY AND HEALTH SCIENCE MANAGEMENT (DOSH) MSU :D

Mar 28, 2012

hello semua para blogger :D
cepat senyum macam saya. haha kadang kadang terpikir manis jugak senyuman aku nihh. haha
okay malas nak melewe panjang panjang, kang ade yang jeles dengan kite. haha
hari nih macam tade tade mood sikit, tak tahu kenape, lepak pun buat muka moody segala sampai kawan kawan cakap aku period hari nih, sebenarnya demam tak okay lagi, tapi still keluar lepak lepak, alahh bukan buat ape pun, duduk duduk jea. haa err tadi isi borang upu untuk politeknik, okay aku tahu aku lambat, lek lahh jangan marahh, cepat senyum macam saya sekali lagi. haha aku kalau dalam bab isi form nihh memang lambat sikit, malas gile nak isi satu satu, kadang kadang bole tertidur kejap. haha okay nak btw dah dekat 5 bulan hidup menyingle tau, haa power kan, tapi 1 jea aku bole cakap, hari hari rasa sunyi sebab tade orang teman. kadang kadang terpikir bila lah kan aku akan jumpa buah hati yang betul betul bole paham aku. haihh susah lah bile habis sekolah nih nak cari partner. haha dulu kat sekolah senang jea. haa semua depan mata, pilih je mane nak. haha tape lahh bak kata ACAB awek hati nihh akan datang depan mata, die tak datang dari dalam hp, dari muka buku semua. aah memaang aku sokong ape yang die cakap and aku pegang kata kata tuhh. so QAYYUM :D tunggu jela okay, mane tahu nanti tibe tibe tengah update blog ade bidadari datang kea. pehh haha okay

Mar 27, 2012

tweet tweet

asalamualaikum semua reader reader :D
okay hari nihh aku tak brape nak sihat sangat, selsema dari semalam tak hilang hilang hilang, naik tersumbat hidung nihh. sabar jelakan. dah dekat 3 kotak tissue aku habis kan kat rumah nihh. kesian kan. tapelahh esok esok okay lahh nih. haha err korang semua sihat tak ? hope korang tak macam aku. haa okay ape nak dibualkan hari nihh ? jap fikir fikir fikir owhh okay dah dapat, korang tengok sekeliling blog aku, ade music playlist tak ? cuba tengok betul betul. tade ? okay memang tade pun. haha actualy aku tak tahu nak letak lagu ape kat blog aku nihh. haha sebab aku suka banyak lagu, kang letak lagu nihh lagu tuhh pulak aku nak tukar, last last tapaya letak lagi bagus kan. haa kan lagi pun aku tak tahu nak guna playlist ape, so nak btw kat sini, aku selalu guna MUSICDUMPER punya playlist, sebab size playlist die bole tukar2, then lagu nak searching pun banyak. lagipun aku tak tahu nak guna playlist ape selain MUSICDUMPER tuhh.haa korang mesti ade guna playlist lain kan, kongsi kongsi lah dengan aku, aku still noob dengan gadjet dekat blogger lagi. haha bye :D

Mar 26, 2012

REASON AKU LEBIH SUKA BLOGGER DARI LAMAN SOCIAL YANG LAIN :D

  1. Tade bende yang bole buat aku sakit hati bila aku sign in or update post
  2. tapaya nak sebok sebok kejar like or subcribes. follower pun bole hide kalau sikit. haha
  3. tapaya nak berlakon sangat bile update post sebab kite sentiasa nak cerita bende yang betul
  4. tade orang or friendlist yang nak IM or MANTION MANTION segala. haa
  5. design pun ikot kreativiti sendiri. tapaya nak ikot trend sangat. lagi simple lagi best
  6. bila dah update post yang baru mesti lupa post yang lama. so tadelah nak pikir bende bende dah lepas sangat .
rasa tuhh jea kowt, tapi even macam tuhh, aku still melayan laman social yang lain. haa abes dah 24 jam duduk depan lappy nihh, tak kan asik nak bukak blog jea kan. bye asalamualaikum

SUNDAY

YO YO Asalammualaikum semua :D hari nihh hari AHAD, bersamaan dengan 25 hari bulan 3. haa okay malas nak meleweh panjang panjang hari nihh. kite terus masuk topic okay.tadi pergi mandi laut dengan kawan kawan dari pagi pukul 8 aku dah keluar rumah sampai pukul 8 malam baru balik rumah. badan memang rasa penat gile, tambah lagi aku overnight dengan kawan aku malam tadi dekat luar, so memang tak tidur lah untuk 2 hari. * tape aku yang tanggung. haha then tadi serius seronok, lagi semua tana bawak motor, kteorang gerak 3 kereta. memang lah selesa kan. haa nama tempat tuhh PUNGAI RESORT, jauhh sikit dari TANJUNG BALAU. haa dapat bayang kan tak. okay acctualy aku ade amek gamba tadi dekat sane. tapi semua dalam hp kawan, nanti lahh esok aku akan masuk kan.






okay gamba dah masuk. 2 nihh jea yang bole display, yang lain tabole sebab lucah sikit :D

Mar 24, 2012

better die !

rasa macam dah ta berguna nak hidup lagi. lebih baik mati dari aku terus kecewa kan orang lain. hm

Mar 22, 2012

22 MARCH

asalamualaikum dan selamat sejahtera semua. hari ini hari KHAMIS and 29 RABIUL AKHIR 1433H bersamaan dengan 22 MARCH 2012.

pagi pagi Shahir dah kejut aku, sebab semalam lepas amek result dia terus tidur rumah aku. dia malas nak balik batu pahat terus. so pagi tadi aku kene hantar die pergi larkin. sebat kereta abg aku, then amek hadi. dah jauh jalan baru perasan 'P' takde. haha then singgah kedai pergi beli. sampai jea dekat bastand larkin tuhh Shahir terus pergi cepat cepat beli ticket bas. then die dapat bas pukul 12.30. haa lepas die naik bas, kteorang terus lincah lincah balik sebab nak gerak jusco. jalan jalan kat jusco bole tahan lama jugak. haa

lepas dah lepak jusco, kteorang gerak rumah hakim pulak, then minum dengan hakim semua dekat ROSMERAH. lepas tuhh terus gerak karoeke dekat PUTERIMART sebab kat situ murah. haa kelakar gile karoeke tadi.haihh lepas tuhh main DAYTONA dekat TODAYMALL TIRAM tuhh kan. haa okay aku kalah. kereta aku tuhh asik buat hal jea. haishh bingit gile seyh. lepas tuhh baru lahh kteorang balik sebab malam nak pergi main badminton. so kene buat persiapan. haha macam ade tournament pulak kan. haa err okay dahh selamat malam semua :D


*JAP! berape banyak 'lepas tuhh' aku type tadi. haha :D

RESULT SPM ?

asalamualaikum dan selamat sejahtera semua stalker sekalian. okay sorry call you stalker.haha terima kasih sebab sudi melawat blog yang ta berape molek nihh. ha okay start topic, err hari nihh result SPM keluar kan, so macam mane ? mesti ade yang cemerlang kan, and ade yang kurang memuaskan kan. tapelahh, semua keputusan tuhh ade hikmah sebaliknya. perjalanan kite still panjang lagi. so korang kene tempuh hidup macam biasa jangan lah give up okay.

result aku ? alahh malu lah nak cakap. haihh tana lahh bagitahu. haa tadi seriously dah damn gile, sebab result yang macam $*^%$#. hm tapi aku tetap syukur ape yang aku dapat. mungkin tuh ujian hidup aku. err thanks juga dekat ANIS ADILAH AMINUDIN sebab bagi kite semangat balik tadi. thanks a lot babe.

*ITS FAILED bak kate Adnan :D HAHA

Mar 20, 2012

03/20

asalammualaikum dan selamat pagi para reader sekalian.

okay nak cakap yang result spm akan keluar dalam masa kurang dari 24 jam. haihh gile kan, okay tape watlekwatcoll kan. haha okay aku takot gile sekarang nihh. haa ehh dah tapaya pikir lagi, update update blog kene rokok sebatang memang cara, feeling jea kan na update. haha ehh korang dah tengok kan wajah baru blog nihh. simple jea kan, tapi aku suka. lantak lahh korang nak cakap ape, aku kadang kadang tak suka gadget gadget berlebihan, bole serabut otak aku tengok. haa so simple macam nihh lebih moleh kan. okay 3 jam setengah aku duduk diam dalam kereta tadi. haihh bosan gile, lepas satu, satu channel radio aku tukar. naik kejung kaki nihh wehh. haa okay dahh lahh aku gerak dulu. selamat pagi kepada semua reader reader blog, jangan lahh fokus sangat bace tulisan kecik nihh, kang makin tambah power rabun kat mata tuhh. haha okay chaw !

tweet tweet

seriously laman social dah tade pape yang best, sorry facebook, twitter :(

Mar 18, 2012

BYE :D

asalamualaikum, okay 2 hari tak update blog lepas nihh. okay mesti rindu blog kan. cehh wahhhaha okay bye semua bye JB.

18/03

asalamualaikum dan selamat malam semua kepada semua readers saya ucapkan. haha macam bagi syarahan kan :D hari nih seriously memang hari family sebab aku satu hari aku luang kan masa aku dengan family aku.ha okay first of all aku nak cakap yang result SPM lagi 4 hari jea nak keluar. korang doa lahh banyak banyak. haha takot tuh biasalah, tapi terima jela keputusan tuhh dengan hati terbuka nanti. ha err esok aku nak gerak KL. alahai malasnya nak gerak kan, atok aku nak buat checkup dekat hospital pakar. ha so aku dengan mak aku yang kene teman, atokkk kenape lah minggu nih. haihh

* guys sorry sebab lama sangat aku tak on FACEBOOK, TWITTER, FORMSPRING , MYSPACE , FRIENDSTER semua sebab aku macam dah tade mood nak layan laman laman social nih lagi. err kecuali BLOG :D haha

Mar 16, 2012

hari ni

hai semua selamat pagi, hari nihh hari jumaat, kebanyakan kaum adam akan mula bersiap untuk menunaikan solat jumaat di masjid yang berdekatan. okay hari nih sebenarnya aku tak tahu nak buat ape. bosan pun ada. yela hari jumaat kan. haa tade ape yang menyeronok kan selain menghadap lappy nihh.

haii korang

asalammualaikum dan selamat sejahtera semua penduduk bumi yang tengah fokus bace huruf huruf kecil kat blog aku nihh :D hope korang semua sehat walafiat seperti sedia kala. haha

21/03/12 tarikh keramat bagi semua SPM candidate tahun lepas sebab tuh tarikh result SPM keluar. kan, macam baru bulan lepas jea kite habis spm, haa okay haihh takut seram excited semua ade. haa tapi tape redha jela dengan keputusan nanti, mintak mintak lah semuanya baik :D untunglah sape yang dapat keputusan cemerlang, and kepada yang tak dapat, jangan putus asa, perjalanan hidup kite panjang lagi. semua ade kelebihan masing masing right. so buat buat cool je dala. haha


Feb 13, 2012

tadi lepak dengan ACAP n UJ. best lepak dengan dorang, macam cerita, biasa lahh masing masing dah kerja. tempat lain lain. so masing masing ade cerita sendiri. tapi tadi acab call sam. err aku dengar suara die. yes aku tahu aku rindu suara tuh. da lama ta dengar suara tuhh kan. tapi tapelahh, ntah die ingat aku lagi kea tak. aku nak sangat datang dekat die mintak maaf. aku nak lepak macam dulu. apelah kan, kawan dah lama, tapi tiba tiba gaduh sebab bende kecik. okay tape. aku harap satu hari nanti aku dapat tegur balik sam semua. aku bukan ape. cuma aku malu dengan die. biarlahh die. dah bnyak dah berubah dalam hidup aku nihh :(

Feb 11, 2012

KAWAN

asalammualaikum semua.

hari ini terdetik kat hati aku tibe2 na cerita pasal semua kawan kawan aku yang aku pernah kenal. tak kira lahh sape. aku na bagi tahu korang semua, seriously aku sayang sangat kat korang. even kadang kadang kite bergaduh kan. tapi semua tuh aku anggap lumrah hidup kan. korang antara yang paling penting dalam hidup aku after family aku sendiri. korang yang hibur kan aku sepanjang hari. thanks okay. aku nak sangat korang baca ape yang aku tulis nih. bagi aku korang lahh yang paling terbaik yang pernah aku jumpa.terima kasih ya Allah :D KAWAN ADALAH YANG PALING TERINDAH DALAM HIDUP AKU . korang semua, maaf kan aku if aku ade buat salah dengan korang sebelum ni. kadang kadang aku tak sengaja .


credit to : JEBO, KUDUT , AZIZ , APIZ , KECHIK , PAENG , PENTOL , NIZAM , JAAFAR , AZIM ,SHAHIR , YAN , UJ , AMIRUL , ODEN , AFIQ korang sebahagian dari hidup aku okay. jaga geng kita :D

credit to : HANY ALIYA , HAZIQ , KHATEEJAH , ZUL , SABIHA , SYAFIQ DOLLAH , AFIQ , WAN , NANA , REENA , RAZZIF , SALYMA lantak lahh sape sape pun. korang even kite baru rapat ta sampai setahun tapi korang aku dah anggap macam family aku :D thanks guys

credit to : HADI , HAKIM :D korang yang paling rapat dengan aku dari dulu. korang sahabat sejati. aku harap hubungan nih takan putus sampai bile bile. aku selalu ingat semua kenangan kita. kadang kadang ketawa aku bila ingat semua tuhh. haha

tak kira lahh sape sape sape sape pun, korang sayang aku , aku 10x lagi sayang dekat korang. thanks sebab korang ade dalam hidup aku :D "KQ"

Feb 1, 2012

mulai hari ini , kau dah tade lagi dalam hidup aku.
mulai hari ini , aku dah tak kenal kau.
mulai hari ini , aku dahh ta batak ape ape lagi dari kau.
mulai hari ini , kau nothing bagi aku.
mulai hari ini em mulai hari ini. mulai ......


tak kire lahh ape pun . tape aku kuat :(

Jan 30, 2012

penat nye lahai, lain kan rasa bila dah kerja nihh, time nihh lahh rasa sekolah lagi best. haha okay dahh, cakap pun bukan bole sekolahh balik kan. haa baik tapaya cakap. ha tapi yang best kerja nihh kau da tapaya takot takot na smoke. agak2 buhsan, keluar lahh smoke. haa kalau kat sekolahh na kene cover2. haha okay esok kerja pagi, jangan harap lahh na tido okay. bile dahh mengadap lappy nihh kan, memang susah na tutup mata. haa

Jan 29, 2012

awak ambil lahh hati kita nih :( okay sedih

kite kawan okay :D

aku harap sangat kau memang tak tunggu aku :( okay sorry sebab aku pernah cinta kau, sorry sebab aku pernah rindu kau, sorry sebab aku pernah ganggu kau. asalamualaikum

Jan 27, 2012

bile aku ingat kau, DIA dah langsung tade dalam kepale nihh. thanks :D

26/01

sumpah sakit gile badan nihh lepas accident. tapi tapelahh, tuhh semua ketntuan ilahi , aku terima seadanya. dia berhak setiap ape yang berlaku :D

KHATEEJAH ♥
aku sengaja tana bagitahu kau keadaan aku sekarang. aku tana terlalu gelojoh dengan semua nihh. biarlahh aku kenal hati budi kau dulu. aku nak berkawan dengan kau dulu sebelum ape ape. aku tak tahu samaada kau ade hati or tak dengan aku. aku tanalahh terus terjah kau macam tuhh. tapi aku dahh cakap dengan diri aku if satu hari nanti KALAU kau dengan aku bersatu, aku akan buat kau bahagia, I SWEAR! :D thank sebab kau dah buat life aku rase lain sekarang

Jan 26, 2012

bile aku tengok care kau, aku tahu satu hari nihh nnt, bile kau dah tahu semua, kau akan tolak cinta aku. so better aku berdiam diri. biar lahh perasaan nihh hilang perlahan lahan . okay down :(
walau pun sekejap, aku tak kesah, sebab kau selalu ade dalam hati nihh. sorry sebab aku dahh mula serius sekarang. aku nak kau tahu, semua yang aku buat tuhh ade makne :(

Jan 25, 2012

khairul qayyum

2.23 am
aku sorang jea ta tido lagi dalam rumah nih, biasalah, balik kerja bole pulak terus tidur kan, memang tak lahh. esok keje lagi.haihh bile na off nihh kan. hari hari tengok donat, tengok bende lain pun dahh macam donat.haha jap tibe tibe badan nih bau telur lahh, ishh teruk dahh nih. haa okay lepas nihh mandi :D tapi kejap lahh na dengar lagu dulu. tengok sebelahh tuhh ---> in relationship okay tapi withh tuhh tak tulis, sebab sebab sebab ntahh lahh. pikir pikir balik, belum tentu lagi die nak dengan aku :( kan, ntah ntah aku just bertepuk sebelah tangan.
lemah jantung saya bile dengan awak tadi :D
tapi makin lemah jantung nihh bile awak cakap boyfriend awak semua dahh lari. okay ade chance lahh.haha

Jan 24, 2012

satu hari nanti, saya akan buat awak bahagia :D percaya lahh okay :D

TODAY

awak..dah tidur ea? awak tengs sebab datang kedai kite tadi, yelahh kan terkejut tiba tiba awak tegur kite mase tengah buat sanwich tadi. apelahh, ingat sape lahh kan tadi. ingat nak call awak malam nihh kan, tapi tapelahh, awak mesti dahh tidur kan :) okay dahh, kite happy hari nihh :D tengs awak even awak ta buat ape ape kan, tapi tengok awak senyum dah cukup untuk buat kite rase macam tuhh. capital K

Jan 22, 2012

khairul qayyum

dah lama kan ta post ape ape kat blog nihh, okay buku baru untuk semua, dengan kisah hidup yang baru :D

Christina Perri - A Thousand Years (Official Music Video)


okay iloveyou for the thousand years :D
i will waiting you :D
darling dont be afraid i have love you <3
khateejah alves :D you make me fall in love again <3