Dec 24, 2011

freedom

hari tibe tibe tergerak hati aku nak meng update blog nihh :) bagus lah mungkin hati nie dah bertambah baik sekarang kan. so na start cerita macam mane pun aku ta tahu. mungkin blog nie takan ade lagi kisah cinta dengan sesiapa pun. penat lahh bercinta, mase untuk berhenti dan rase bebas. kan :) betul cakap orang single is better sebab aku dah tapaya fikir kan sesiapa lagi, yang ade hanya kawan kawan yang setia berkawan dengan aku, thank guys. now bukak buku baru, muka surat baru, sampul buku nya pun baru. aku rase selesa bile macam nie. aku ade privacy aku sendiri. tade orabg yang bole menyebok lagi kan.haha okay mungkin tuhh jea untuk kali nie sebab aku na pergi kat 'DESIGN' dan tukar semua yang kat blog nihh.hee :) bye