Nov 10, 2011

FOR YOU


da lama aku ta update blog nie kan.aha rindu tau tak na mengupdate.hee actualy semua nie aku buat untuk die. sorry if aku skit kan hati kau setiap hari.aku ta paham kenape aku macam nie.seriously kadang2 tade niat na buat macam tue.ntahlah kan.sekarang aku rase bersalah sangat dekat kau.em sorry sekali lagi.kalau lah semua nie ta jadi.em after semua nie berlaku,aku sedar, aku memang ta patut buat kau mcm nie.aku sayang kau.sayang sangat.hope kau maaf kan aku,em satu lagi stop la dari salah kan diri kau sendiri.aku tana sebab semua nie bukan salah kau.aku na tengok kau senyum,jgan malu lagi na cakap dengan aku.oke start dari hari nie aku akan balik macam dulu,macam khairulqayyum yang kau sayang dulu.sebab aku pun na sayang nurhafizah yang dulu.sorry dear.iloveu