Jun 29, 2011

penat la menangis macam nie.emm klu la ade org teman aku mase nie.mungkin aku akan luah kan semua yang aku rase.tapi sape la kan yang na dengar semua nie.ya allah.kaw la satu2 nye yang tahu rase hati aku sekarang nie.
kaw kene paham, daa memang care die mcm tue yum.mungkin tue semua dugaan yang allah na bagi dalam hidup kaw.emm :(

Jun 23, 2011

oke tapaya na cakap kuat,saya mengaku saya da lama tidak mengupdate blog.oke da terima kasih

nurhafizah bt mohd nazam




sayang,
pliss jage diri awak betul2.jage kesihatan tue.em jangan lah selalu sakit macam nie.em sriusly org risau sayang.kalau la awak selalu ade kat sisi org,kan senang.bole org jage awak kan.em tapi org lagi risau bile org da tade nnt.mcm mane la kan keadaan awak.em time tue kan org da tbole bt ape da,cme awak je yang bole doa kan org.em tapi selagi org ade nie,org akan buat yang terbaik untuk awak. org sayang awak,sayang sngat.org ta taw na ckap mcm mane prasaan org kt awak sekarang.i love u sayang muahhhhhhh

*na hidup mati dengan nurhafizah binti mohd nazam :(

Jun 13, 2011



awww!!sakit la sayang

Jun 11, 2011

nurhafizah bt mohd nazam

dengar betul betul oke.



you are the rainbow that colour my day
and u are the star that shine my night

i love you sayang

Jun 10, 2011















aha banyak kenangan time nie,sbenar nye bayak lg na update tapi mse ta mgizain kan.aha
'chaw sinchi'

Jun 8, 2011

homework

ehh homework.err malas nye lahai na bukak buku balik.hee maklum la da smiggu lebih meninggal kan ilmu.haha oke na buat yang mane dulu nie ha math, bm , sej alah tapaya la.hee

Jun 7, 2011

♥♥♥

mohd khairul qayyum bin abd razak + nurhafizah binti mohd nazam


♥yuhanis maisara binti khairul qayyum♥
♥megat indra iyad bin khairul qayyum♥
yuhanis suhaila binti khairul qayyum
megat indra isyrad bin khairul qayyum
im sorry if hurt u,but i want u to know this, i love you i realy realy do

hm :(

sakit yang aku tahan nie rase nye ta sama dengan sakit yang paling sakit kat dunia nie.hm

Jun 6, 2011

kem

yes im back baby.aha bru balike dari kem melaka dekat durian tunggal.seriously memang best gile.ha rindu dengan semua fasi2 tue smua.mcm na pegi lagi sekali jekan.ha tabole lupe knangan kat sne kan,lagi2 sesat time explorace.haha nasib ta kene culik dengan orng asli kat stu.aha ape la kan.lepas tue ade petunjuk kan model.hee kite join sekali.bengang gile kowt tapi demi kumpulan supreme kan.aha kem nie paling penat dari kem2 yang lain.sebab 2 malam ta tdo.haha bole pulak kan tido bile da rmai2 mcm tue.ala bese la kan.ade je na buat.haha

Jun 2, 2011

facebook

di era moden masa kini ini, semakin ramai kan mereka yang jahil.haha paling ketara di dalam facebook kan.ye memang betul, dan tidak dinafikan lagi kan.contoh

someone: hye
me: hye
someone: stay mane????
someone : umur u brape
someone: sekolah mane
me : middle finger,haha

jap bia aq sekolah kan kaw, kaw pegi kat wall aq, kaw tengok sendiri dekat info, klu semua na tanya,madah uhh, lbih baik fb tue just ade muke aq je kan, yang lain bia kosong.owh what the hell la!

*huh lu org nie kan bikin wa panas je kan

Jun 1, 2011

wednesday

jamming? owh tade mood la adi oniel, ckap dengan afiq la klu na jamming, aq malas na text dia.ha na practice kat mane, kene cari lagi sorg la dodol,cri yang bole jd bassis ckop la.err haha da hari rabu kan, kjap je,ta lama lagi da start skola.huh oke