May 21, 2011

asalammualaikum semua

setelah lame mninggal kan blogger nie,hee and now im come back,hee hye blogger hye follower.ceh wah ayat na macam essay.haha mggu nie last exam, tggal pj je,oho tenang jap, lepas nie bru pk psal spm.ha tapi ternyata, exam mmg bosan, ehh asik tdo je, blom dapt kertas kpala da mlekat kt atas meja,haa tbe2 plak jd kuat tdo, ade exam ke tade ke same je.tdow tdow tdow.wat the fish la bak kte zaa helena.haha tengok dekat follower tue,da mkain rmai da, tengs all.sory kdang2 korang follow aq ta follow blek,ala tape, korang pnye follower lg ramai pew.ha

mggu nie mcm2 kan, ari guru la exam la,paz tue td gotong royong plak.huh abez tangan den kene cat, na bersih kan lg satu keje. tapi enjoy td.abez satu kelas aq cat.aha berseri skit orang tengok,klu ta mcm2 abstrak ade kt dinding tue.ha exam kali nie mcam ade peluang na dapat cemerlang,ce wah.bole plak kan.tapi addmath hari tue 1st time oke aq buat bnyak,klu tak,kosong je.ha jap hari guru hari tue lupe aq na wish, rase belum terlambat lg kot.haa ala cikgu kan ta kesah.haha selamat hari guru