May 31, 2011

31.05

selamat sejahtera dan selamat petang semua.hee bru selesai mandi dan sekali gus menunaikan solat zohor.hari nie zaa helena kite balik tau tak.hari nie hp sentiasa d tangan.haha hei bile ntah dia na call nie kan.tape tggu jela kan.ha jap ingat mee goreng ayam dia.hei jgan lupe sudah.haha oke

May 28, 2011


good evening everyone.


pagi tadi hantar die g sekolah kan,pagi2 kol 6.30.dengan ta mandi, bangun trus cari kunci motor.haha then lepak jap dengan dia depan sekolah kan.apelah,hm dia tengah buat apelah kan sekarang nie, mst tengah bz dengan actvti die.hei mntak2 selamat la kan dia kat sane.amin

oke tuka topic plak,tengok sekrang, banyak blogger da kene block kan.kenape ntah blogger nie, ksian dorang, penat2 type, pas tue hilang mcm tue je.mintak2 la blog nie ta kene mcm tue kan.oke da hari nie first time oke dalam sejarah bawak kerete sampai pelangi indah.hee well da expert skit la wehh.tapi tabole goo minyak isi full balik tggal stangah.haha habis macam tue je.huh

AISHITERU ( Menunggu )-by ZIVILIA BAND



awak,kite rindu awak.hmm

May 27, 2011

♥♥♥

asalamualaikum.

syg da pergi esok,4 hari syg tade,what? im crying,hm apelah, syg pergi 4 hari je kan.hm syg jage diri oke nnt kat sne, org tade dengan syg,jangan nakal2 sangat. ingat org nnt oke. kteorg kt snie mst rindu sngat kt mama nnt. kteorg? i mean maisara dengan indra sekali.hee pergi oke, balik pun mst oke jugak taw, tana bende2 buruk jadi. iloveyou♥

May 22, 2011

malam malam


err penat mat.bru blek futsal nie, badan melekit.huh jap lg da bole bersiram gamak nye.aha tengok buda tue pun da tdo daa, sian die,tggu lama sngat agaknye.sorry sayang,b g main futsal td.haa

May 21, 2011

asalammualaikum semua

setelah lame mninggal kan blogger nie,hee and now im come back,hee hye blogger hye follower.ceh wah ayat na macam essay.haha mggu nie last exam, tggal pj je,oho tenang jap, lepas nie bru pk psal spm.ha tapi ternyata, exam mmg bosan, ehh asik tdo je, blom dapt kertas kpala da mlekat kt atas meja,haa tbe2 plak jd kuat tdo, ade exam ke tade ke same je.tdow tdow tdow.wat the fish la bak kte zaa helena.haha tengok dekat follower tue,da mkain rmai da, tengs all.sory kdang2 korang follow aq ta follow blek,ala tape, korang pnye follower lg ramai pew.ha

mggu nie mcm2 kan, ari guru la exam la,paz tue td gotong royong plak.huh abez tangan den kene cat, na bersih kan lg satu keje. tapi enjoy td.abez satu kelas aq cat.aha berseri skit orang tengok,klu ta mcm2 abstrak ade kt dinding tue.ha exam kali nie mcam ade peluang na dapat cemerlang,ce wah.bole plak kan.tapi addmath hari tue 1st time oke aq buat bnyak,klu tak,kosong je.ha jap hari guru hari tue lupe aq na wish, rase belum terlambat lg kot.haa ala cikgu kan ta kesah.haha selamat hari guru

May 12, 2011

Price Tag (cover)

May 10, 2011


tomorrow

paper:
perinsip perakaunan (2)
sejaraah(2)

insyaallah i can do

♥♥♥


you see the picture?nice rite
hee thats my baby yang bagi tau
you know what? i like it very much
oke i janji i jage jam tue betul betul,
macam i jage u oke ♥♥
tengs sayang,u make me smile today.
i hope our realationship can be forever.
dont leave me,im need you everyday.
and i have three word for you 'i love you'
u always in my mind baby.


May 9, 2011

hari ini

hari ini hari ape?ala 8 may nie ade ape.hee birthday aku la,hee oke saje ingat kan untuk org yang ta ingat,tape aku prasan ramai sngat lupe bitrhday aku bile.ha tapi aku ta kesah sbenar nye.ha oke hari ini aku happy sangat,sriously bgun tidow mcm bese la pegi breakfast dengan family aku semua,then kemas rumah sikit2, then kuar makan lagi, tapi kali nie agak jauh skit, kt tepian tebrau sane, mak aku blanje aku hari nie, makan asam pedas oke,owh very delicious.ha hee selepas kenyang semua, mase untuk berkaroeke pulak.hai lama bole, 3 jam, sakit tekak aku nie,hee artis mane bole nyanyi banyak2 kan.haha then pegi hentam bola snooker pulak bersama abg aku, sriously best main dengan die td. tengs abg.tapi tapi, hee dapat call free arie nie oke, cal smua orang tanpe mghiraukan org di sbelah.haha ehh da 17 pun umur gua nie.hee tua sikit la dari korang.haha
#i love you sayang, eh tibe2 pulak,hee tade kene mngene pun kan

May 5, 2011

hmm :((

after i remember about a pass,
hmm im not in mood today.

dengar sini semua dan semua dengar sini

atention pliss.
kepada semua orang2 kampung, facebook yang bernama KHAIRUL QAYYUM sdah pn di tutup dengan jaya nya.jangan tanye kenape oke,sebarang pertanyaan tidak akan di layan.terima kasih.hee

May 3, 2011

assalamualaikum

damn! kepale pening gile.bole ea ttdo dri kol 7 smpi kol 11 br bgun.hmm ta study lg, esok SEJARAH.ta tau bole buat ke ta.huh

May 2, 2011

welcome may

expiry april, to be may
wettwett hee, whose birthday in may raise their hands quickly.hee my birthday also this month.but guess what day my birthday. jeng jeng jeng teka la sendiri oke.hee klu betol bagi la kite present.haha but who remember my birthday? you? you? or no one will remember.hmm

yesterday

owhh what the f1 la, penat sngat. tapi sriously best gile smalam.ade 10 moto yang pegi,huh badan nie stil rase penat lg even da tdo td.hm meriah sngat smalam,crowded gile kat sne.lg2 kt toilet na cuci badan,aduhh mmg betol2 toilet awam, na msok pon da tabole.err camera tade, so ta dpt na snap2 kt sne.huh hp bole plak jam kan.oke tape saba jela kan.nsib ade hp lagi kt rumah tue.ha tapi pesta air smlam mmg best la

30.04.11