Apr 30, 2011

1 may??

pesta air jom.hee :p

Apr 24, 2011

:))

handphone da oke!
OHOHO. kaw mmg hebat depan perempuan kan.haha ehh derr x puas aty lai ,kite habis kan ini cerita.tade goyang punye pon.ape barang cakap blakang. fucking shit
asalamualaikum dan selamat pagi semua
hari ini hari 'AHAD',hee mst pelik kan kenape ahad tue aku highlite besar2.haha adelah, ade yang tau tp ta rmai.haa oke awal pagi nie aku da buat semua, mandi,bekfast,kmas bilik smua.wah rjin kan.hee ta mcm die skrang bru la mndi.haha jap pk ape aku na buat arie nie,klua? g mane? ha xtau kan. tapela dduk ruma je senang.ha ehh tengok nie bju sape la yang kite pkai nie hee.laa bju tweet tweet kite la♥ :))

Apr 21, 2011

kau kalau hidup setakat na menyusah kan orang, tapaya hidup bodo,tempat paling sesuai untuk kau kt kubur tue ha.kanina cibai.huh ehh sini laa, aku sikit pun ta goyang la, stakat kau badi aku tue.adik sdare aku pun bole buat laa.

Apr 18, 2011

1 month ..

I had 1 month with her, she made ​​me laugh, she made ​​me cry during this month. It is love, love that will never be lost from my heart. hmm now my life has changed. from her presence, I've never feel sad. you always had time to me. I'm very thankful because you came in my life. and now, my life is always filled with smiles, laughter and joy. thanks dear.muahhhhhh!!hee but sometimes, you're more naughty than I am,just allah know.but u know what sayang,thats why i love u, i need you. please do not leave me. i beg u sayang.

but..

i hope our relationship will be longer than this. if can, let it be forever. till end of my life

Apr 17, 2011

One In A Million (acoustic cover)



nice rite.i like it.

Apr 15, 2011

aduhhhai,penat nye hari nie.da lame x main bola.amek kaw.haha tapi tape, enjoy td.dak2 nie pun main semua x srius.ktawe je td.ha yang urut kan bdan bie nie,lenguh la.hmm.esok dak2 nie ajak g danga arn, convoi ramai2,g tengok budak polis kawad.ha sen da la xde.aduhhai terpakse pau mak aku skit nie.haha

Apr 14, 2011

oke cantek, terima kasih kerana membuang saye dari friend anda. suke? saye 100x lg suke taw. hee eh stupid dog, lagi bagus klu dari dlu kaw x add aq la. kan snang, tapaya na ssah kaw na delete friend kaw. nahh amek middle finger nie. istimewa untuk kaw aha

Apr 12, 2011

yesterday,today, and tomorrow

update update update, hey reader,how r you?ade sehat x?saye d sini sahad walafiat.hee hari nie first day ujian.ahhh bnyak soalan aq x bole jawab, da banyak sangat tertinggal mcm nie la.err yang cikgu nie pun bg solan susah gile,huh bg la snang skit.tapi tape, aku da try yang terbaik td.so pasrah jela ape yang dapat nnt.ha tady kan saye dengan si dia pergi berminum minuman di mamak tengah,suddently,,cikgu zairy bole dtg.haha tkejut gile,nsib la cikgu zairy tue oke, kene yang dtg tue ustazah, x jadi bahan bualan pulak kt skolah.ha oke habis cerita tue. semalam.kenape dengan semalam?hee si dia tue curi hati i,tapi i x kesah, u jage betul2 ea hati tue.jgan pulang2 hati tue oke,hmm n u buat i nangis smalam.sory yang, i da ta bole na tahan lagi after i bce smua yang u tlis kt blogu.u mcm bg i 1 smangat u tau x.hmm u buat i makin sayang kt u.tengs sayang.i love u♥♥


**twetttwett**

Apr 11, 2011

Apr 10, 2011

twettt twetttt

awak banyak bersusah payah untuk org
terima kasih sayang♥

with you yesterday

: x sangke kan kita mcm nie
i love u
so much
until my last breath
: same with me
: pliss, dont leave me
: never sayang,i love u
: why?give me 5 reason
: b'coz,hmm
i always need u,
i always love u,
i always miss u,
i always want to hug u,
i always want to kiss u
: but if i die, are u find another girl?
: hmm i cant answer this question
: b'coz i never through all this,so i dont now
: imagine,pliss
: i cant imagine that,u want see im crying?
: why u must cry?
: hmm, i dont want to lose u sayang

Apr 7, 2011

untuk awak

Kau masih ku cintai...sungguh
dari awal dulu hingga hari ini
aku pasti seyakinnya pasti
kaulah satu untukku

kau masih dewi hatiku...sungguh
biar sejuta tahun hilang di hari
usah gusar...sayang...usah ragu
aku milik mu

Cintaku jika kau tanya pada bintang
kemilauan sinar takkan hilang
akan aku sinari duniamu
moga terpadam sangsi mu

cintaku jika kau lihat tingginya awan
takkan tercakar tinggi cintaku
hanya hati ku tahu apa mahu ku
dan duniaku pasti milik mu
hingga ke akhir hayat ku...

i love u♥♥♥

thinking

softball?aduhhh na main tana na main tana
hmm rmai yang ajak main, cikgu pun ajak main.ha
ala bengang la, bkan tau sngat main bnde tue.ha
hm tengok la mcm mne nnt

update

mase untk mengupdate blog.hee lame rase nye tidak update pape kt blog nie.padahal bru arie tue update.ha err penat nye hari nie, bt ape je smpai penat mcm nie skali.ha blek ltak beg tros cri bantal.haha hmm bile moto na siap nie,aduhh penat la blek skola jalan kaki.da la blek skola lmbat sbb ade kelas jaguh, tapi tape, kelas tue sriusly enjoy.ha tapi esok xde, sbb arie jumaat kan.ha blek awal kene g smayang jumaat kt masjid.haha

Apr 5, 2011

suatu hari yang penuh dengan kebingungan,kebosanan,kepenatan,keperitan,kesedihan,ketidak selesaan,hmm kenape rase cm nie

Apr 3, 2011

♥♥♥

now im happy with her.dan gua mngaku, die jantung hati gua skrang nie.hee cinta dia, sayang die rindu die.hm and hope forever.yang i will try the best for our relationship oke. iloveyou ♥ ♥

titile: unknown

oke, mmg betul ckap die, aq da lama x update blog nie.hmm ntah not in mood la na update blog, x tau ape yang na d tlis,ape yg na d cerita,ape yang na d post.but bile da buhsan mcm nie, blog juga la yang aq srch.hah mggu depan exam.err dkat 2 bab aq x blaja lgsung,bole x.bz sngat dengan sport,tengok da jd mcm nie.hmm na kejar blek.huh stu ape pun x paham, na suoh ckgu ulang blek?lagi la.hmm so if ujian kali nie trok, xla tkejut kan.ha sbb da tau da kptusan die.hee