Mar 15, 2011

asalamualikum,salam sejahtera,salam 1 malaysia

oke, memang suda lame aku tidak mengepost ape2 di blog ini.smpai kan na je aq close blog ini.
tp na bt mcm mane klu da buhsan, akhairnya blog juga yang aq cri.haha minggu ke minggu, mkin busy aku d buatnya.nie cuti bru la terasa dapat rehat kan.ha oke now im in love bole?haha ape la,tapi da x bole na bt ape ape.asik senyum sorang.mungkin korang akan ckap aq gile, tap sbenar nye x.ade ssuatu yang hebat tengah blaku dlam hdup aku nie.ha x perlu cerita kowt.malas plak.hee muahh muahh kt die tue.oke da paham kan.so x perlu ckap lg.hee cuti nie? err x tau na buat ape,parent aq xde plak na g mane2.ha pling jauh bandar jela kan yang aq pegi cuti nie.haha oke da tue je untuk post kli nie.slamat beramah yea ♥