Jan 31, 2011




untuk kaw, amek middle finger nie.
aq na tengok smpai mne kaw bole tahan.
haha eh kaw jgan ingat aq ckap nie aq
amek berat pasal kaw, x pon.
kaw dengan kawan2 kaw semua bole go hell.
kesian kadang2 tengok kaw nie.
tapi kaw tue yang x pena paham.
ok suda, cakap banyak2 pasal kaw nie bt sakit hati je.
huh.

Jan 30, 2011

time


for the time being, are changing Seasons of my life to the world of love and
sometimes more complicated problem arises

pagi yang gelap

pagi yang sentiasa hujan.sejuk la.
duduk dalam slimut dri bngun td.uhh.
program hari nie mcm terbatal sbb hujan x benti2.
awal bangun pagi nie.mimpi something td.
trus terjaga.knape ntah aq arie nie mcm smngat tibe2
na update blog. hah.hai mkin lebat hujan kt luar tue.
text text text.hee

Jan 29, 2011

semalam




pwitt, wa la tue hee
tapi ade kekacauan skit time nie, electric xde.
hampeh towl, tapi kteorang main jgak kan
untuk pengetua yang tercinta.wah.
haha.


pagi yang cerah

mula2 malas la na update blog.hm stres sngat.
mcm2 mslah timbul.tapi last2 aq update gak.tengok blog orang lain smua da update.hah

pagi pagi lagi budak2 da text da ajak lpak rosmerah.
xpaham betul la, dowg x ngantok ke.hah
tp enjoy la ngan dorang smua tadi.
hm esok budak2 nie ajak aku grak batu layar.hurm mlas la.
sen klu ade x pe gak.hah lpas lepak smua bla,
aq ngan pendek, abang g snooker jap.
aku dapat rase citi raye cina nie buhsan sngat, tengok la kt luar tue,
hujan selebat lebat tidak, na kluar g mane2 pun x bole.huh.

die text aq pagi2 tadi,hm bkan aq xna reply coz ape yang
die ckap tue smua mcm x betul.
aq x bt tue smua.kenape x paham lagi.
xde orang bg tau ape2 kt aku, tapi tue smua punca dari ape yang aq rase.
kt blakang aku, mcm2 die bt.kdang2 bile aku dpat tau, aku terkejut
die bole bt mcam tue.hm dala smua da stop kt sini. aku x mmpu berkata ape2.
biarla die jalani hdup die mcm biase tnpe aku.


Jan 25, 2011

to u.

bila aku pejamkan mataku bayanganmu muncul di depanku aku, aku masih perlukanmu
bila aku melihat gambarmu air mataku membasahi pipiku aku, aku merindui kamu
pulanglah kepadaku lupakan yg tlah lalu dan lantas maafkan aku
dan izinkan diri ini ntuk kembali mencintai sayang, aku janji kau selamanya di hati
sejak kau pergi, hidup ku kini sepiaku jatuh dan tak berdaya lagiaku sesal akan semua salahku
aku janji, aku janji kau selamanya di hati

Jan 22, 2011

omg

hari paling malang dalam hidup aq.huh
kjadian pade pukol 10.00 pagi.
bertempat di toilet sekolah.cikgu zaini, atau di kenali sebagai jene iaitu guru disiplin sekolah smkpw telah menangkap sekumpulan pelajar yang sedang merokok diantara nya ialah aq.haha.
kami di bawa ke bilik disiplin untuk siasatan lanjut.cikgu telah menalifon ibu bapa kami untuk datang ke sekolah pade hari ini.kami menunggu kedatangan mereka dalam keadaan takot.hah tu la sape sowh isap rokok kt tandas,kan da kene.pade pagi yang indah pade 21.1.2010, telah tercatet ksalahn aq yang kedua d dalam rekod disiplin.huh sangkeng betul la.


Jan 16, 2011

in memories




hee, aq jmpe kat dalam folder pc nie. pew rindu seyh time nie, klu bole ulang balek mesti best.
korang cepat la teka kteorang kt mane time nie, pat sape betul aq bagi 10 sen,
cpat la.ish lem la korang ie, kteowg kt air papan time nie.wow convoi ramai2 nek krete. yang sate lain, yang mee lain,bukan x pena pergi sbelum nie ok, tapi time kteorang pergi nie smua tengah bersatu,tapi sekarang.hm da rmai yang chaw.
klu smua yg pergi time tue bace ape yg aq post nie mst dowg rindu gilew kan.
haha, but smua tue tggal kenangan.hah

kekasih imaginasi

syeera sanders !!!
i love u,
suka u,
minat u,
sayang u semua,
bole x?
haha.

acctly da lame dengar lagu die,
tapi x tau kenape awal2 bulan 1 nie,
klu xd engar sore die x bole tido.hah,
owh syeera!hee

Jan 11, 2011

the crazy rara khalid.

1.nickname for me.
2.advice for me.
3.hate/love me
4.when was our first met.
5.first impression when u saw me.
6.list my characteristic.
7.my good attitude.
8.my bad attitude.
9.what make u remember me.
10.song that make u remember me.
11.my name on your phone.
12.is there something u want to tell me.
13.i am your what.





ok kaw antar nie arie tue.aq jawab kan.hah puas, lepak ok na bt satu2 tue semua.kaw da x merajuk lagi kan.
haha ape seyh kaw.da la, lupe kan ok yang lame.kite kawan sampi bile2 kan.hah,bagoz la kaw x dpat msok teknik, aq suke.hee kaw marah, yew aq suke itu,aq x pena lagi tengok kaw marah.haha ok la aq na chaw. lek la raa ape ape pun bole setle ape.hah.

Jan 6, 2011

like it

text td yang u antar kt i kan, u know sayang, i like it ok.haha x tau nape.yew i know u slalu jujor kan bile bercakap,ikot sedap mulot je ape yang na ckap.hehe, i love u too ok.love u damn much la.tadi balek same2 kan, ok xpe, i kene pegang buku u yang berat tue.da lme kan x bebual ngn u, time na blek tue susah sngat i na lepas kan u, tapi u bt bodo jew jalan.u tauu kan klu i becakap ngan u kdang2 x perna bhenti, sebab ckap ngan u best, mst i je kan yang menang.haha.esok i kite jalan same2 lagi kan.hee gedik la kaw.tapi u prasan kan new year nie relationship kite better than taun lepas kan, i hope kite kekal mcm nie taw.u tau kan i sayang u.

Jan 4, 2011

sekolah!

first day naik skola.wow! excited gilew, x tau nape, taun lepas2 x cm nie plak.
hah.tapi enjoy gilew kowt smalam.pagi2 pot kt kedai kosong ngan dak2 nie, smua mate stim jew.
ye uhh cuti bangun kowl 12, tbe2 nek skola bangun subuh.haha,paztue dengar plak keling tua tue berucap pagi2, bertambah2 rase na tido die.hari pertama, mase last aq da cabut,ape sial. paz tue blek skolah, hentam tido smpi pkol 8. kene bebel brulah aq bangun.haha.

Jan 2, 2011

welcome 2011.



new 2000 new life.welcome 2011.
azam, azam, azam.

1.new year nie, aq na kurang kan jejak kaki kt town.
sbb taun nie aq spm.
2.taun nie, rase memang na study hard n study smart wlaupun aq tau
tue smua mgkin aq x buat.
3.na kumpul duet banyak2, lpas spm terus kawin.haha.
4.na pegang semua jawatan kt sekolah,bole?
5.tiada lagi istilah cabut ponteng smua d sekolah.haha
6.na kurang kan layan fb atau lebih detail cityville,
game yang aq slalu main tue.hah.
7.na kurang kan bersukan, lebih kan pelajaran.wah!
8.cinta

hah insyallah.
terima kasih.