Dec 24, 2011

freedom

hari tibe tibe tergerak hati aku nak meng update blog nihh :) bagus lah mungkin hati nie dah bertambah baik sekarang kan. so na start cerita macam mane pun aku ta tahu. mungkin blog nie takan ade lagi kisah cinta dengan sesiapa pun. penat lahh bercinta, mase untuk berhenti dan rase bebas. kan :) betul cakap orang single is better sebab aku dah tapaya fikir kan sesiapa lagi, yang ade hanya kawan kawan yang setia berkawan dengan aku, thank guys. now bukak buku baru, muka surat baru, sampul buku nya pun baru. aku rase selesa bile macam nie. aku ade privacy aku sendiri. tade orabg yang bole menyebok lagi kan.haha okay mungkin tuhh jea untuk kali nie sebab aku na pergi kat 'DESIGN' dan tukar semua yang kat blog nihh.hee :) bye

Nov 19, 2011


karoeke jowm, buhsan doe, hilang kan stress belajar.haha bole kan. alah kejap je kan hee <3
okey lets goo!

Nov 15, 2011

cinta dan benci

Sungguh aku tak bisa
Sampai kapan pun tak bisa membenci dirimu
Sesungguhnya aku tak mampu
Sulit untuk ku bisa
Sangat sulit ku tak bisa
Memisahkan segala cinta dan benci yang ku rasa


emm die da tulis macam2 kat twitter.sorry bru je na wish.tapelah.sorry okay

today

hari nie malas na bukak twitter or what.na bukak fb macam malas.na tahan sampai habis spm.boleh tak. mesti lah gua cakap TAK BOLEH!haha tadi paper b.i. oke bole tahan susah lah kan. na mati jawab tadi.hee oke dah malas na update panjang2. wekk.haha oke bye. but jap tadi lupe na cakap kat die.hee


15.11.2011
8 month i with her
'happy anniversary sayang. sorry i love you'

Nov 10, 2011

FOR YOU


da lama aku ta update blog nie kan.aha rindu tau tak na mengupdate.hee actualy semua nie aku buat untuk die. sorry if aku skit kan hati kau setiap hari.aku ta paham kenape aku macam nie.seriously kadang2 tade niat na buat macam tue.ntahlah kan.sekarang aku rase bersalah sangat dekat kau.em sorry sekali lagi.kalau lah semua nie ta jadi.em after semua nie berlaku,aku sedar, aku memang ta patut buat kau mcm nie.aku sayang kau.sayang sangat.hope kau maaf kan aku,em satu lagi stop la dari salah kan diri kau sendiri.aku tana sebab semua nie bukan salah kau.aku na tengok kau senyum,jgan malu lagi na cakap dengan aku.oke start dari hari nie aku akan balik macam dulu,macam khairulqayyum yang kau sayang dulu.sebab aku pun na sayang nurhafizah yang dulu.sorry dear.iloveu

Aug 11, 2011

memories




Aug 7, 2011

LETTER FROM MY HEART






everynite im thinking about you.why? you know why?
because my heart have only you nurhafizah.that why i always miss you.but why?
wheres almost everyday we meet? because i always want your love with me.
but we always fight now.em for what?why we can't be like other people.i always make u sad.i always make angry.i always errrrr!!!! im stupid, i can't take care of you .i do not accept what it is you. em i too much control you. emm sorry dear.i want you to know that i always love you. this for you sayang.im sorry maybe after this,i not control you again.i want you move freely.dont worry.im not mean anything.i just want you happy with me.i dont let you go.you are part of my life.i want sleep with you.i want always with you.emm sayang jage kite betul2 :( kite da tade orang lain selain awak

Aug 2, 2011

1 hari nnt, kau akan tahu kenape aku buat macam nie.sorry sebab terlalu konkong kau sayang.sorry sangat2. iloveu

Aug 1, 2011

respect la sikit dher !

selagi gua bole saba gua saba ea,jangan sampai nnt aku dtg tempat kau tunjuk belang aku.bodo sial.belakang lu bole lah.lai depan,tengok sape hero, sial la kaw p.... ...n.. sekali lagi kaw buat ea.kau tengok ape jadi.kau ingat kau da besar sangat ea sial.EHH sikit pun aku ta goyang la sial.babi kimak.kau belum rase khairulqayyum punye sengat lagi taw.haha aku ta kacau hidup kaw,so backoff jangan kacau hidup aku.jangan sampai mimpi indah kau jd mimpi paling ngeri dalam hidup kau setan! cibai kaw kene respect org la sial.mak bapak kaw agak nye ta didik kau ape.aku respect kau,so kau tapaya na buat taik plak dengan aku "sekarang dia gua punye" BODOH!

Jul 11, 2011

stupid dog!

photography? what? huh! what mean for photography? boring,tension,tired? that i know photography is enjoy and fun.butttt hm WTH la. i hate scholl photography.fuck

Jul 10, 2011

padan muke

ZAA HELENA kite kuat tdo,tdo mkan tdo mkan.ape ntah hee
ape?na cubit? heran plak kan, wekkkk(tunjuk bontot)
you here song on the right side playlist?
listen carefully.nice rite?yes,it's my fav song rite now.hee

Jul 4, 2011

yea,blog nie tade gadjet sangat,simple,post ntah ape2. so what? ape masalah kau.ta suke? tekan button x kt atas tue ,ttup trus oke.terima kasih.

khairulqayyum

asalammualaikum..

terima kasih daun keladi kerana sudi mmbace entri ini.acctly da lama ta update blog kan.hee smenjak dua menjak nie mcm da ta tade mase na mghadap lappy nie lame2.yela kan bz memanjang,ade je na buat.lg pun dana SPM nie kan.so kene bagi2 kan mase.makin dekat SPM makin tade mase na blaja.hei lepas nie ta taw la kan update ke ta blog nie,ntah2 da tmbuh lalang smua bru update.hee oke daa
jage diri awak baik2 sayang.jage kesihatan tue♥

july

hmm bulan nie mcm2 jadi kan.huh kenape dengan bulan nie.awal2 da mcm nie :(

mggu nie ade sstengah yang da mule bz kan.besa la bulan 7 kanbulan koko la kate kan.ade yang pegi kem sane sini.dengan kawad lagi.termasuk la nur hafizah kite tue.hee oke i terjebak dengan kawad farmasi sahaja.acctly ade activt lain,tapi malas na btw.hee bialah

and i harap hari2 dalam bulan nie selepas nie takan lagi mcm mmp buruk sbelum nie.aminnnn

Jul 1, 2011

Baby I love you and I'll never let you go
But if I have to girl I think that you should know
All the love we make can never be erased
And I promise you that you will never be replaced

I love you, yes I do
I'll be with you as long as you want me to
Until (until) the end (the end) of time

From the day I met you I knew we'd be together
And now I know I wanna be with you forever
I wanna marry you and I wanna have your kids
Thinking never compared to be without Your kisses

I can say I'm truly happy to this day
You made me thank god that I live my life everyday
There's never been a doubt(been a doubt) in my mind (in my mind)
That I regret ever having you by my side

But if the day comes that I have to let you go
I think there's somthin' I should probably let you know
Enjoyd everyday that I spent with you
And I will miss you but I'm happy that I had you at all

Baby I love you and I'll never let you go
But if I have to girl I think that you should know
All the love we made can never be erased
And I promise you that you will never be replaced

I love you ohh yes I do
I'll be with you as long as you want me to
Until (until) the end (the end) of time

until my last breath

orang ta penah harap semua nie berlaku,orang ta pernah mintak semua nie terjadi.sebab mulut org lain,kte jadi mcm nie.kenape??kenape mest mcm nie mama.yes im crying now mama.you know what mama,dalam pkran org skrang nie just ade mama.kenape allah bagi ujian seberat nie kat org,mungkin smua nie ade hikmah nye kan.tapi orang da janji dalam diri orang,even ape pun yang berlaku.orang ta kan kalah.orang tetap prtahan kan hbngan nie.i love u mama.

Jun 29, 2011

penat la menangis macam nie.emm klu la ade org teman aku mase nie.mungkin aku akan luah kan semua yang aku rase.tapi sape la kan yang na dengar semua nie.ya allah.kaw la satu2 nye yang tahu rase hati aku sekarang nie.
kaw kene paham, daa memang care die mcm tue yum.mungkin tue semua dugaan yang allah na bagi dalam hidup kaw.emm :(

Jun 23, 2011

oke tapaya na cakap kuat,saya mengaku saya da lama tidak mengupdate blog.oke da terima kasih

nurhafizah bt mohd nazam




sayang,
pliss jage diri awak betul2.jage kesihatan tue.em jangan lah selalu sakit macam nie.em sriusly org risau sayang.kalau la awak selalu ade kat sisi org,kan senang.bole org jage awak kan.em tapi org lagi risau bile org da tade nnt.mcm mane la kan keadaan awak.em time tue kan org da tbole bt ape da,cme awak je yang bole doa kan org.em tapi selagi org ade nie,org akan buat yang terbaik untuk awak. org sayang awak,sayang sngat.org ta taw na ckap mcm mane prasaan org kt awak sekarang.i love u sayang muahhhhhhh

*na hidup mati dengan nurhafizah binti mohd nazam :(

Jun 13, 2011



awww!!sakit la sayang

Jun 11, 2011

nurhafizah bt mohd nazam

dengar betul betul oke.



you are the rainbow that colour my day
and u are the star that shine my night

i love you sayang

Jun 10, 2011















aha banyak kenangan time nie,sbenar nye bayak lg na update tapi mse ta mgizain kan.aha
'chaw sinchi'

Jun 8, 2011

homework

ehh homework.err malas nye lahai na bukak buku balik.hee maklum la da smiggu lebih meninggal kan ilmu.haha oke na buat yang mane dulu nie ha math, bm , sej alah tapaya la.hee

Jun 7, 2011

♥♥♥

mohd khairul qayyum bin abd razak + nurhafizah binti mohd nazam


♥yuhanis maisara binti khairul qayyum♥
♥megat indra iyad bin khairul qayyum♥
yuhanis suhaila binti khairul qayyum
megat indra isyrad bin khairul qayyum
im sorry if hurt u,but i want u to know this, i love you i realy realy do

hm :(

sakit yang aku tahan nie rase nye ta sama dengan sakit yang paling sakit kat dunia nie.hm

Jun 6, 2011

kem

yes im back baby.aha bru balike dari kem melaka dekat durian tunggal.seriously memang best gile.ha rindu dengan semua fasi2 tue smua.mcm na pegi lagi sekali jekan.ha tabole lupe knangan kat sne kan,lagi2 sesat time explorace.haha nasib ta kene culik dengan orng asli kat stu.aha ape la kan.lepas tue ade petunjuk kan model.hee kite join sekali.bengang gile kowt tapi demi kumpulan supreme kan.aha kem nie paling penat dari kem2 yang lain.sebab 2 malam ta tdo.haha bole pulak kan tido bile da rmai2 mcm tue.ala bese la kan.ade je na buat.haha

Jun 2, 2011

facebook

di era moden masa kini ini, semakin ramai kan mereka yang jahil.haha paling ketara di dalam facebook kan.ye memang betul, dan tidak dinafikan lagi kan.contoh

someone: hye
me: hye
someone: stay mane????
someone : umur u brape
someone: sekolah mane
me : middle finger,haha

jap bia aq sekolah kan kaw, kaw pegi kat wall aq, kaw tengok sendiri dekat info, klu semua na tanya,madah uhh, lbih baik fb tue just ade muke aq je kan, yang lain bia kosong.owh what the hell la!

*huh lu org nie kan bikin wa panas je kan

Jun 1, 2011

wednesday

jamming? owh tade mood la adi oniel, ckap dengan afiq la klu na jamming, aq malas na text dia.ha na practice kat mane, kene cari lagi sorg la dodol,cri yang bole jd bassis ckop la.err haha da hari rabu kan, kjap je,ta lama lagi da start skola.huh oke

May 31, 2011

31.05

selamat sejahtera dan selamat petang semua.hee bru selesai mandi dan sekali gus menunaikan solat zohor.hari nie zaa helena kite balik tau tak.hari nie hp sentiasa d tangan.haha hei bile ntah dia na call nie kan.tape tggu jela kan.ha jap ingat mee goreng ayam dia.hei jgan lupe sudah.haha oke

May 28, 2011


good evening everyone.


pagi tadi hantar die g sekolah kan,pagi2 kol 6.30.dengan ta mandi, bangun trus cari kunci motor.haha then lepak jap dengan dia depan sekolah kan.apelah,hm dia tengah buat apelah kan sekarang nie, mst tengah bz dengan actvti die.hei mntak2 selamat la kan dia kat sane.amin

oke tuka topic plak,tengok sekrang, banyak blogger da kene block kan.kenape ntah blogger nie, ksian dorang, penat2 type, pas tue hilang mcm tue je.mintak2 la blog nie ta kene mcm tue kan.oke da hari nie first time oke dalam sejarah bawak kerete sampai pelangi indah.hee well da expert skit la wehh.tapi tabole goo minyak isi full balik tggal stangah.haha habis macam tue je.huh

AISHITERU ( Menunggu )-by ZIVILIA BAND



awak,kite rindu awak.hmm

May 27, 2011

♥♥♥

asalamualaikum.

syg da pergi esok,4 hari syg tade,what? im crying,hm apelah, syg pergi 4 hari je kan.hm syg jage diri oke nnt kat sne, org tade dengan syg,jangan nakal2 sangat. ingat org nnt oke. kteorg kt snie mst rindu sngat kt mama nnt. kteorg? i mean maisara dengan indra sekali.hee pergi oke, balik pun mst oke jugak taw, tana bende2 buruk jadi. iloveyou♥

May 22, 2011

malam malam


err penat mat.bru blek futsal nie, badan melekit.huh jap lg da bole bersiram gamak nye.aha tengok buda tue pun da tdo daa, sian die,tggu lama sngat agaknye.sorry sayang,b g main futsal td.haa

May 21, 2011

asalammualaikum semua

setelah lame mninggal kan blogger nie,hee and now im come back,hee hye blogger hye follower.ceh wah ayat na macam essay.haha mggu nie last exam, tggal pj je,oho tenang jap, lepas nie bru pk psal spm.ha tapi ternyata, exam mmg bosan, ehh asik tdo je, blom dapt kertas kpala da mlekat kt atas meja,haa tbe2 plak jd kuat tdo, ade exam ke tade ke same je.tdow tdow tdow.wat the fish la bak kte zaa helena.haha tengok dekat follower tue,da mkain rmai da, tengs all.sory kdang2 korang follow aq ta follow blek,ala tape, korang pnye follower lg ramai pew.ha

mggu nie mcm2 kan, ari guru la exam la,paz tue td gotong royong plak.huh abez tangan den kene cat, na bersih kan lg satu keje. tapi enjoy td.abez satu kelas aq cat.aha berseri skit orang tengok,klu ta mcm2 abstrak ade kt dinding tue.ha exam kali nie mcam ade peluang na dapat cemerlang,ce wah.bole plak kan.tapi addmath hari tue 1st time oke aq buat bnyak,klu tak,kosong je.ha jap hari guru hari tue lupe aq na wish, rase belum terlambat lg kot.haa ala cikgu kan ta kesah.haha selamat hari guru

May 12, 2011

Price Tag (cover)

May 10, 2011


tomorrow

paper:
perinsip perakaunan (2)
sejaraah(2)

insyaallah i can do

♥♥♥


you see the picture?nice rite
hee thats my baby yang bagi tau
you know what? i like it very much
oke i janji i jage jam tue betul betul,
macam i jage u oke ♥♥
tengs sayang,u make me smile today.
i hope our realationship can be forever.
dont leave me,im need you everyday.
and i have three word for you 'i love you'
u always in my mind baby.


May 9, 2011

hari ini

hari ini hari ape?ala 8 may nie ade ape.hee birthday aku la,hee oke saje ingat kan untuk org yang ta ingat,tape aku prasan ramai sngat lupe bitrhday aku bile.ha tapi aku ta kesah sbenar nye.ha oke hari ini aku happy sangat,sriously bgun tidow mcm bese la pegi breakfast dengan family aku semua,then kemas rumah sikit2, then kuar makan lagi, tapi kali nie agak jauh skit, kt tepian tebrau sane, mak aku blanje aku hari nie, makan asam pedas oke,owh very delicious.ha hee selepas kenyang semua, mase untuk berkaroeke pulak.hai lama bole, 3 jam, sakit tekak aku nie,hee artis mane bole nyanyi banyak2 kan.haha then pegi hentam bola snooker pulak bersama abg aku, sriously best main dengan die td. tengs abg.tapi tapi, hee dapat call free arie nie oke, cal smua orang tanpe mghiraukan org di sbelah.haha ehh da 17 pun umur gua nie.hee tua sikit la dari korang.haha
#i love you sayang, eh tibe2 pulak,hee tade kene mngene pun kan

May 5, 2011

hmm :((

after i remember about a pass,
hmm im not in mood today.

dengar sini semua dan semua dengar sini

atention pliss.
kepada semua orang2 kampung, facebook yang bernama KHAIRUL QAYYUM sdah pn di tutup dengan jaya nya.jangan tanye kenape oke,sebarang pertanyaan tidak akan di layan.terima kasih.hee

May 3, 2011

assalamualaikum

damn! kepale pening gile.bole ea ttdo dri kol 7 smpi kol 11 br bgun.hmm ta study lg, esok SEJARAH.ta tau bole buat ke ta.huh

May 2, 2011

welcome may

expiry april, to be may
wettwett hee, whose birthday in may raise their hands quickly.hee my birthday also this month.but guess what day my birthday. jeng jeng jeng teka la sendiri oke.hee klu betol bagi la kite present.haha but who remember my birthday? you? you? or no one will remember.hmm

yesterday

owhh what the f1 la, penat sngat. tapi sriously best gile smalam.ade 10 moto yang pegi,huh badan nie stil rase penat lg even da tdo td.hm meriah sngat smalam,crowded gile kat sne.lg2 kt toilet na cuci badan,aduhh mmg betol2 toilet awam, na msok pon da tabole.err camera tade, so ta dpt na snap2 kt sne.huh hp bole plak jam kan.oke tape saba jela kan.nsib ade hp lagi kt rumah tue.ha tapi pesta air smlam mmg best la

30.04.11





Apr 30, 2011

1 may??

pesta air jom.hee :p

Apr 24, 2011

:))

handphone da oke!
OHOHO. kaw mmg hebat depan perempuan kan.haha ehh derr x puas aty lai ,kite habis kan ini cerita.tade goyang punye pon.ape barang cakap blakang. fucking shit
asalamualaikum dan selamat pagi semua
hari ini hari 'AHAD',hee mst pelik kan kenape ahad tue aku highlite besar2.haha adelah, ade yang tau tp ta rmai.haa oke awal pagi nie aku da buat semua, mandi,bekfast,kmas bilik smua.wah rjin kan.hee ta mcm die skrang bru la mndi.haha jap pk ape aku na buat arie nie,klua? g mane? ha xtau kan. tapela dduk ruma je senang.ha ehh tengok nie bju sape la yang kite pkai nie hee.laa bju tweet tweet kite la♥ :))

Apr 21, 2011

kau kalau hidup setakat na menyusah kan orang, tapaya hidup bodo,tempat paling sesuai untuk kau kt kubur tue ha.kanina cibai.huh ehh sini laa, aku sikit pun ta goyang la, stakat kau badi aku tue.adik sdare aku pun bole buat laa.

Apr 18, 2011

1 month ..

I had 1 month with her, she made ​​me laugh, she made ​​me cry during this month. It is love, love that will never be lost from my heart. hmm now my life has changed. from her presence, I've never feel sad. you always had time to me. I'm very thankful because you came in my life. and now, my life is always filled with smiles, laughter and joy. thanks dear.muahhhhhh!!hee but sometimes, you're more naughty than I am,just allah know.but u know what sayang,thats why i love u, i need you. please do not leave me. i beg u sayang.

but..

i hope our relationship will be longer than this. if can, let it be forever. till end of my life

Apr 17, 2011

One In A Million (acoustic cover)



nice rite.i like it.

Apr 15, 2011

aduhhhai,penat nye hari nie.da lame x main bola.amek kaw.haha tapi tape, enjoy td.dak2 nie pun main semua x srius.ktawe je td.ha yang urut kan bdan bie nie,lenguh la.hmm.esok dak2 nie ajak g danga arn, convoi ramai2,g tengok budak polis kawad.ha sen da la xde.aduhhai terpakse pau mak aku skit nie.haha

Apr 14, 2011

oke cantek, terima kasih kerana membuang saye dari friend anda. suke? saye 100x lg suke taw. hee eh stupid dog, lagi bagus klu dari dlu kaw x add aq la. kan snang, tapaya na ssah kaw na delete friend kaw. nahh amek middle finger nie. istimewa untuk kaw aha

Apr 12, 2011

yesterday,today, and tomorrow

update update update, hey reader,how r you?ade sehat x?saye d sini sahad walafiat.hee hari nie first day ujian.ahhh bnyak soalan aq x bole jawab, da banyak sangat tertinggal mcm nie la.err yang cikgu nie pun bg solan susah gile,huh bg la snang skit.tapi tape, aku da try yang terbaik td.so pasrah jela ape yang dapat nnt.ha tady kan saye dengan si dia pergi berminum minuman di mamak tengah,suddently,,cikgu zairy bole dtg.haha tkejut gile,nsib la cikgu zairy tue oke, kene yang dtg tue ustazah, x jadi bahan bualan pulak kt skolah.ha oke habis cerita tue. semalam.kenape dengan semalam?hee si dia tue curi hati i,tapi i x kesah, u jage betul2 ea hati tue.jgan pulang2 hati tue oke,hmm n u buat i nangis smalam.sory yang, i da ta bole na tahan lagi after i bce smua yang u tlis kt blogu.u mcm bg i 1 smangat u tau x.hmm u buat i makin sayang kt u.tengs sayang.i love u♥♥


**twetttwett**

Apr 11, 2011

Apr 10, 2011

twettt twetttt

awak banyak bersusah payah untuk org
terima kasih sayang♥

with you yesterday

: x sangke kan kita mcm nie
i love u
so much
until my last breath
: same with me
: pliss, dont leave me
: never sayang,i love u
: why?give me 5 reason
: b'coz,hmm
i always need u,
i always love u,
i always miss u,
i always want to hug u,
i always want to kiss u
: but if i die, are u find another girl?
: hmm i cant answer this question
: b'coz i never through all this,so i dont now
: imagine,pliss
: i cant imagine that,u want see im crying?
: why u must cry?
: hmm, i dont want to lose u sayang

Apr 7, 2011

untuk awak

Kau masih ku cintai...sungguh
dari awal dulu hingga hari ini
aku pasti seyakinnya pasti
kaulah satu untukku

kau masih dewi hatiku...sungguh
biar sejuta tahun hilang di hari
usah gusar...sayang...usah ragu
aku milik mu

Cintaku jika kau tanya pada bintang
kemilauan sinar takkan hilang
akan aku sinari duniamu
moga terpadam sangsi mu

cintaku jika kau lihat tingginya awan
takkan tercakar tinggi cintaku
hanya hati ku tahu apa mahu ku
dan duniaku pasti milik mu
hingga ke akhir hayat ku...

i love u♥♥♥

thinking

softball?aduhhh na main tana na main tana
hmm rmai yang ajak main, cikgu pun ajak main.ha
ala bengang la, bkan tau sngat main bnde tue.ha
hm tengok la mcm mne nnt

update

mase untk mengupdate blog.hee lame rase nye tidak update pape kt blog nie.padahal bru arie tue update.ha err penat nye hari nie, bt ape je smpai penat mcm nie skali.ha blek ltak beg tros cri bantal.haha hmm bile moto na siap nie,aduhh penat la blek skola jalan kaki.da la blek skola lmbat sbb ade kelas jaguh, tapi tape, kelas tue sriusly enjoy.ha tapi esok xde, sbb arie jumaat kan.ha blek awal kene g smayang jumaat kt masjid.haha

Apr 5, 2011

suatu hari yang penuh dengan kebingungan,kebosanan,kepenatan,keperitan,kesedihan,ketidak selesaan,hmm kenape rase cm nie

Apr 3, 2011

♥♥♥

now im happy with her.dan gua mngaku, die jantung hati gua skrang nie.hee cinta dia, sayang die rindu die.hm and hope forever.yang i will try the best for our relationship oke. iloveyou ♥ ♥

titile: unknown

oke, mmg betul ckap die, aq da lama x update blog nie.hmm ntah not in mood la na update blog, x tau ape yang na d tlis,ape yg na d cerita,ape yang na d post.but bile da buhsan mcm nie, blog juga la yang aq srch.hah mggu depan exam.err dkat 2 bab aq x blaja lgsung,bole x.bz sngat dengan sport,tengok da jd mcm nie.hmm na kejar blek.huh stu ape pun x paham, na suoh ckgu ulang blek?lagi la.hmm so if ujian kali nie trok, xla tkejut kan.ha sbb da tau da kptusan die.hee

Mar 27, 2011

Komplot Nora Zen


ahhh miss time gigs dlu bole?
ingat lagi lagu nie, aq layan gile2 mse XGIGS kt city plaza.
tp time gigs mmg banyak knangan, asl sbtu,mst kt city plaza.
sriusly mmg miss gile time tue.

My Chemical Romance - "Na Na Na" (Official Music Video)

UNGU ~ KU INGIN SELAMANYA ( OFFICIAL VIDEO )


favv:)

Rod Stewart - I don't wanna talk about it (W/lyrics)

Mar 26, 2011

salam sejahtera

err bole x da sminggu page aq x bole bkak huh.xtau sbb ape, page org lain bole plak bkk.hmm err mggu nie bz sngat,dngan olahhraga,bola nling lg.huh tapi xpe, taun last kan mmg kene bz skit, na kmpul sjil bayak2 nnt snang na g mane2. hah next year da x skola,da x dpat na brsukan smua.dok uma tggu result kuar.ha mggu nie penat mmg tahap gaban,da tabole na than da,asal blek rumah, pekare prtama dlam pale otak tdo tdo tdo.haha ehh nie pon da ngantuk.haha ehh malam nie uma aq kenduri,jmput datang beramai2 oke,lepas isyak.ha klu bole booking bas bwak 1 kmpung tros.haha mlampau.oke sekian

Mar 20, 2011

♥♥♥



bru saye tau yang awak nie kadang kadang funny sngat :))

Mar 19, 2011


now, i can smile and think about the future.haha ehh gua lulus la derr, hee jakun skit kan.xpe aq mmg mcm nie pun.pg td g amek ujian undang2 skli lg.bedebar jntung na pegi dengan mmbe aq.haha time na tekan keputusan tue, aq bce bismillah smpi 10x.n the result,47/50.na amek kaw, mlompat aq jap, orang sbela smua tengok dengan muke jelous kan.haha,kluar dari bilik tue dengan senyuman.n now aq da bole smbung lesen aq.huh bpe lame la seyh trtangguh wee

Mar 18, 2011

16.03







Mar 17, 2011

♥♥♥

rindu kt awak bole ♥♥
alahai npe rase mcm nie.hm

pwwiiitt

im taken now ♥♥♥

Mar 15, 2011

think positive!

hm x, come on qayyum, die x mcm tue la.
err da2 jgan pk lagi oke.
xde pape la,die ttap syg kaw oke.hm

cecite cecite

err hp rosak lagi.hm sangkeng, nsib gay sekampung aku nie bg aku pinjam hp die.klu x,huh x tau la nsib la syg kan kt hp tue, klu x da lme da tggelam kt tsik plangi indah tue.huh banyak no mslah nye sein.hei sabo jela. da antar kedai, mintak2 la oke kan.amin

hee

hee oke x bile mcm nie?
DIE yang suggest,tp aq memang stuju pun ♥♥♥

asalamualikum,salam sejahtera,salam 1 malaysia

oke, memang suda lame aku tidak mengepost ape2 di blog ini.smpai kan na je aq close blog ini.
tp na bt mcm mane klu da buhsan, akhairnya blog juga yang aq cri.haha minggu ke minggu, mkin busy aku d buatnya.nie cuti bru la terasa dapat rehat kan.ha oke now im in love bole?haha ape la,tapi da x bole na bt ape ape.asik senyum sorang.mungkin korang akan ckap aq gile, tap sbenar nye x.ade ssuatu yang hebat tengah blaku dlam hdup aku nie.ha x perlu cerita kowt.malas plak.hee muahh muahh kt die tue.oke da paham kan.so x perlu ckap lg.hee cuti nie? err x tau na buat ape,parent aq xde plak na g mane2.ha pling jauh bandar jela kan yang aq pegi cuti nie.haha oke da tue je untuk post kli nie.slamat beramah yea ♥

Mar 6, 2011

search oke

facebook: khairulqayyum
blogger: khairulqayyum.blogspot.com
myspace: khairulqayyum@yahoo.com
formspring: formspring.me/khairulqayyum

Cicak Kobain - K.E.N.T.U.T



lagu fav taun lepas.
lagu nie memang betul2 x bole goo.
haa

♥♥♥


satu kan saye dan die bole ♥♥

Mar 5, 2011


mengidam badan macam nie :))

:(

hmm x sehat sekarang nie.
na pergi klinik?hmm bkan x na, tapi malas la.
sesema, batuk, sakit tekak, sakit pale.huh
ape nie x selesa la mcm nie.
na klua g mane2 susah.
mggu depan olahraga da start da.
mntak2 la cepat sikit baik smu nie.
hmm.

Mar 4, 2011


da pkol 3.50.
err x bole tido.hm esok sekolah.
ape la yang aq pk nie.hm

Mar 3, 2011

sangkeng

bole x pagi td aq msok skola kol 8 lbih.
haha da mcm skola bpak aq daa.
nie smua berpunca dari bngun lmbat la.
sebenr nye smpat lagi msok skola.
tp saje je stay kt tman lepak2.
masok msing2 bt mke x besalah kan.
alasan tolong antar pelajar pergi klinik.
haha ape laa.

Feb 27, 2011

LOCATION:restoran rahmat kpg. pasir putih
TUJUAN:birthday my mom









ptg td,i g smbut my mom punye birthday.
meriah bole tahan oz family complete.smua ade plus sdare i smua.
wow!haha happy birthday mama.makan makan smpi da x bole na benafas.
tp enjoy la td.terima kasih ma sbb blanje makan td.